Radu Valcan a lansat serialul de cocktail-uri „Drinks & Dreams”

Radu Valcan a lansat serialul online „Drinks & Dreams” ieri, de Mos Nicolae pe youtube.com, proiect care s-a nascut din pasiunea sa de a-i bucura pe cei apropiati cu un cocktail preparat chiar de el.

De ce am lansat un astfel de serial? Prietenii stiu de ce...”, spune Radu Valcan. „In primul rand imi plac cocktail-urile. De aici si pana la a incepe eu singur sa "amestec" ingredientele a fost un singur pas. Pe de alta parte, conceptul serialului online Drinks & Dreams nu consta numai in a prepara cocktailuri. Ideea este sa fim creativi, sa ne jucam cu ingredientele si sa facem toate astea cu mult drag pentru prieteni si toti apropiatii nostri! Orice bautura poate avea un gust deosebit cu mici adaugiri, in functie de context si sezon”, explica Radu Valcan.

 

Pentru primul episod al serialului „Drinks & Dreams”, prezentatorul tv a ales sa prepare bautura preferata a lui Ernest Hemingway – Mojito. Radu a marturisit ca nu intamplator s-a indreptat spre aceasta reteta pentru debutul serialului si aceasta pentru ca Mojito este si bautura lui preferata. Dar in afara de asta, Radu dezvaluie: „Chiar am curajul sa sustin ca stiu exact reteta pentru un Mojito perfect!”

O seara perfecta acasa, o atmosfera extraordinara si multa distractie pot fi obtinute si pregatind niste bauturi desosebite pentru prieteni, crede Radu, care va oferi o data pe saptamana o reteta pentru cei pasionati sa prepare singuri cocktail-uri.

Intr-un episod viitor vedeta tv promite ca va oferi reteta pentru un Mai Tai adevarat, specific Asiei, pentru ca aceasta este una dintre destinatiile sale preferate de vacanta. Primul episod al serialului „Drinks & Dreams” poate fi vazut aici https://www.youtube.com/watch?v=7LXTLSdx8ZQ&feature=youtu.be.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod