Clubul exclusiv al oamenilor de afaceri

A învăţat secretele unui business de succes în SUA și Austria. La doar 28 de ani, antreprenorul Dragoș Panait conduce două restaurante de premium și casual dining din Capitală. Restaurantul de 5 stele a fost lansat pe piaţă, anul acesta, ca un club al oamenilor de afaceri. Aici, antreprenori și manageri de top se întâlnesc săptămânal, în cadrul unor seri de degustare, pentru a discuta noi oportunităţi de business.

Organizăm acest tip de evenimente după ce tot mai mulţi oameni de afaceri ne-au mărturisit că şi-ar dori să aibă un loc unde să se simtă în largul lor când se întâlnesc.
Vrem ca the Beef Club să fie prima opțiune pentru cei care știu ce înseamnă cu adevărat premium dining, a declarat Dragoş Panait, owner al The Beef Club.   

Organizatorii au denumit întâlnirile Exclusive Dining Events, iar intrarea se face doar pe bază de invitație. Oaspeții sunt întâmpinați cu 7 preparate culinare premium, gătite sub coordonarea unui Chef cu stele Michelin.

M-am bucurat să-mi revăd prietenii și să cunosc oameni noi într-o atmosferă de excepție, a spus Victor Martin, Country Manager Temenos.
Seria evenimentelor a debutat în luna octombrie şi l-a avut gazdă pe chef Bjorn van der Horst, bucătarul cu stele Michelin care a transformat restaurante din Londra, Paris, Monte Carlo, New York şi Maldive în locații recunoscute pe plan mondial.

Dragoş Panait estimează că restaurantul se va afla anul viitor în topul preferinţelor amatorilor de premium dining.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod