Noua colectie de Craciun de la Pandora

Colectia de Craciun 2015 de la PANDORA este creată pornind de la reinterpretări moderne ale motivelor clasice: stelele prind viaţă în inele şi cercei delicaţi, fulgii de nea cristalizaţi se aştern peste talismane şi pandantive, iar fundele elegante împodobesc bijuterii din materiale veritabile, finisate manual.

Fie că te atrag talismanele colorate, simbolice pentru veselia ce însoţeşte Crăciunul tradiţional, sau, dimpotrivă, alegi inele, cercei, pandantive sau brăţări împodobite cu zirconiu cubic strălucitor, perle sau cristale, în noua colecţie vei găsi cu siguranţă cadoul potrivit de sărbători, pentru tine sau pentru o persoană apropiată.

Seria Sentimente dragi poate deveni cadoul perfect sub bradul de Crăciun, pentru persoana iubită.
Inspirat de funda emblematică a PANDORA, acest set exclusiv cuprinde bijuterii decorate cu o fundă feminină, realizate din argint 925, pietre sclipitoare şi perle de cultură de apă dulce. Creat pentru a decora deopotrivă brăţări şi coliere, pandantivul cu fundă şi perlă, finisat manual, reprezintă un simbol atemporal al graţiei, iar cerceii delicaţi dau o notă rafinată oricărei ţinute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod