La concertul din 7 octombrie, de la Sala Polivalenta, "Robin and the Backstabbers" vor face brazii si apa intr-Un Nou Univers creat de trupa VUNK

Cel mai mare eveniment multimedia din Romania, concertul Vunk „Un Nou Univers”, care va avea loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta, ii va avea in deschidere pe "Robin and the Backstabbers", trupa cu un stil autodefinit ca “pop melodramatic”, prezenta mai mult in zona alternativ underground.

Trupa Vunk a luat aceasta decizie spontan, intr-un dialog public pe o retea de socializare, dupa ce "Robin and the Backstabbers" “i-a aruncat manusa” prin cateva remarci facute pe pagina lor de Facebook. Foarte apropiati de comunitatea stiintifica si implicati in proiecte care o sustin, membrii trupei "Robin and the Backstabbers" au fost incitati de interactivitatea celui mai important proiect al celor de la Vunk care ofera publicului o bogata experienta artistica prin mijloace tehnologice folosite in premiera in Romania.

"Facem brazii, facem apa. Chiar si in #Un NouUnivers, daca se ocupa trupa Vunk de restul", au scris "Robin and the Backstabbers" pe contul lor de Facebook. Replica celor de la Vunk a venit imediat pe pagina oficiala a retelei de socializare: "Robin and the Backstabbers, este timpul sa cantati la evenimentul anului: pe 7 octombrie, la Polivalenta. Doar facem ce vrem in intimitatea tarii noastre. Pardon, a salii noastre. Ce ziceti?" Brazii, apa și ‪#‎UnNouUnivers! Se întâmplă. 7 octombrie, Sala Polivalentă, ‪#Bucuresti.

Să scape muzica închisă-n cântece", au raspuns imediat cei de la "Robin and the Backstabbers".

In urma dialogului de pe Facebook, cei care vor avea motive de bucurie sunt fanii celor doua trupe. Aceasta pentru ca, daca pe 7 octombrie, trupa Vunk va crea pentru iubitorii muzicii sale "Un Nou Univers", "Robin and the Backstabbers" sunt cei care vor marca momentul Big Bang si vor canta in deschiderea primului eveniment multimedia din Romania.

In momentul acesta, "Robin and the Backstabbers" mi se pare ca este cea mai importanta si mai vie formatie din underground.

Este trupa cu cel mai personal sound, cu o productie muzicala foarte buna, asumata, speciala. Este o combinatie de naivitate cu maturitate, amestecate cu sarcasm si poezie. Cel mai mult la ei respect fapul ca pun foarte mult accent pe mesaj, pe text, pe imaginile din text. Reusesc sa creeze un univers cu fiecare piesa si, totusi, toate sa fie din aceeasi poveste. Un alt aspect important in cazul lor este ca pun mult accent si pe creatia vizuala, ceea ce ajuta publicul sa se transpuna si mai usor in lumea lor. Ne bucuram ca, dupa ce acum un an i-am avut invitati pe cei de la Byron, acum ne intalnim in acelasi univers cu Robin and the Backstabbers”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Biletele la concertul Vunk “Un Nou Univers”, de pe 7 octombrie, de la Sala Polivalenta, au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online pe www.iabilet.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod