Ilinca şi Alex Florea

Ilinca şi Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017

Ilinca și Alex Florea sunt câştigătorii Eurovision România 2017 şi ne vor reprezenta ţara la Kiev cu melodia "Yodel It".

Datorită celor 10.377 de voturi pe care le-au primit, cei doi ne vor reprezenta la Kiev în marea competiţie internaţională. Din cei 10 finalişti care au participat la Selecţia Naţională Eurovision, pe podium s-au clasat Ilinca și Alex Florea cu piesa "Yodel It!", urmaţi de Mihai Trăistariu şi Instinct. Cei doi câştigători care au participat la "Vocea României" au primit 5000 de euro pentru a-şi pregăti show-ul ce va avea loc la Kiev în luna mai.

Piesa "Yodel It!" a fost compusă de Mihai Alexandru, iar versurile îi aparţin Alexandrei Niculae şi cu siguranţă a ajuns la sufletul telespectatorilor care au votat-o pentru a ne reprezenta ţara.



Ce ştim despre tinerii câştigători?

Ilinca are 18 ani şi studiază muzica încă de la 7 ani, a participat la numeroase festivaluri, la "X factor", iar apoi la "Vocea României" unde a ajuns până în semifinale.
Alex Florea şi-a început cariera muzicală la vârsta de 16 ani, a participat la numeroase concursuri muzicale, a ajuns la "X Factor", iar mai apoi "Vocea României" să îi deschidă şi mai multe uşi spre visul lui.

Mihai Trăistariu, care a avut un rol important atât în cariera muzicală a Ilincăi, cât şi a lui Alex Florea, spunea că cei doi meritau să câştige: "I-am descoperit de mici pe Ilinca şi pe Alex.

Am cântat cu Ilinca în duet. Meritau aceşti tineri să înceapă o carieră", a spus Mihai Traistariu.

Alături de alte 42 de ţări, câştigătorii noştri vor concura în cea de-a doua semifinală de pe 11 mai de la Kiev, urmând apoi finala ce va avea loc pe 13 mai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod