Video amuzant. A vrut să dea un interviu în direct, dar copiii i-au stricat planurile

Orice se poate întâmpla în timpul unei transmisiuni TV live. O demonstrează perfect o dezbatere politică foarte serioasă, pe tema situației din Corea de Sud, transmisă live de postul BBC News.
Nimeni nu se aștepta ca în timpul discuției să apară în cadru doi copii mici și o bonă panicată.

Filmarea amuzantă îl arată pe profesorul în științe politice Robert Kelly, de la Universitatea Pusan din Coreea de Sud, discutând despre demiterea președintelui din această țară și protestele masive declanșate de această situație. În mijlocul discuție, transmise live prin webcam, în cameră a intrat țopăind vesel unul dintre copiii bărbatului.

Ca un adevărat profesionist, acesta a încercat să îndepărteze copilului curios care voia să intre în cadru fără să-și ia privirea de la cameră.
După câteva secunde, în cameră a intrat și un bebeluș în premergător, la fel de hotărât să ajungă la tatăl său. Ca într-un film de comedie, în urma copiilor a apărut o bonă extrem de agitată, care i-a înhățat în grabă pe micuți și a ieșit din cameră, abia nimerind ușa. 

Iată filmarea amuzantă care a devenit virală pe rețelele de socializare:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod