Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews: Cele mai frumoase imagini de la nunta anului în Regatul Unit

Sora mai mică a ducesei de Cambridge s-a căsătorit religios, în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-un sătuc din Anglia.

Pippa Middleton, devenită celebră după apariția fermecătoare pe care a avut-o în urmă cu șase ani la nunta surorii sale, Kate, cu prințul William, a pășit sâmbătă la brațul tatălui său în fața altarului bisericii St Mark's din Englefield (la vest de Londra), pentru a se căsători cu milionarul James Matthews.

Pippa, 33 de ani, a purtat o rochie de mireasă tradițională, din dantelă albă, cu decolteu în spate, în formă de inimă, creație a britanicului Giles Deacon. Pippa Middleton a purtat şi o tiară, realizată de Maidenhair Fern, şi un voal transparent creat de Stephen Jones şi a optat pentru o pereche de pantofi creaţi de Manolo Blahnik.

Mireasa a sosit la biserică alături de tatăl său, la bordul unui bolid Jaguar decapotabil din 1951, relateayză cotidianul britanic Daily Mail. Ea a fost așteptată de logodnicul James Matthews, un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016.

Prințul Harry a fost văzut fără prietena sa, actrița americană Meghan Markle, relatează Agerpres. El a venit la eveniment alături de fratele său, prințul William, a cărui soție, Kate, ducesa de Cambridge, a venit îmbrăcată cu o elegantă rochie roz, asortată cu o pălărie de aceeași culoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod