Cum să îţi dai seama că urmează o schimbare în viaţa ta, în funcţie de zodie

Înainte de o schimbare majoră în viaţa ta, există anumite indicii despre ceea ce urmează să se întâmple. Iată cum poţi să îţi dai seama!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi schimbi modul de gândire.

În loc să te temi de schimbare, tu o priveşti dintr-o perspectivă diferită. Poate că nu totul trebuie să meargă perfect în viaţa ta, dar măcar te poţi folosi de ceea ce ai pentru a-ţi creea una mai sănătoate şi pozitivă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Începi să îţi aminteşti lucruri pe care credeai că le-ai dat uitării de multă vreme şi te eliberezi de acele experienţe îngropate care te-au afectat fără să îţi dai seama. Corpurile noastre au propriile amintiri şi nu sunt uşor uitate.

Când subconştientul eliberează aceste amintiri stocate, eşti mai deschisă la schimbările din viaţa ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Relaţiile pe care le ai încep să se schimbe şi devin mai dificile.

Învăţăm multe despre noi înşine din relaţiile pe care le avem. Atunci când acestea devin brusc tensionate, este pentru că ceva trebuie schimbat. Fie că renunţi la persoana respectivă definitiv, fie încerci să te schimbi pentru a vă descurca unul cu celălalt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti raţional acum, iar imediat după aceea eşti afectat de temeri iraţionale.

Ce se întâmplă este faptul că revii la viaţă şi trebuie să înveţi să îţi învingi temerile. De vreme ce niciodată nu vei întâmplina probleme în a-ţi folosi raţiunea şi inteligenţa, vei trece prin asta fără prea multe necazuri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Simţi că nu mai ai echilibru.

Îţi place ca lucrurile să rămână la fel pentru că ai învăţat cum să le faci faţă. Când vine sschimbarea, te simţi ca şi cum lumea ta s-a întors cu capul în jos şi tot ce poţi să faci este să te laşi purtată de val şi să vezi ce se poate întâmpla. De data aceasta, trebuie să opreşti lupra contra schimbării şi să te bucuri de ea!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu treci prin ceea ce se numeşte o noapte întunecată a sufletului, unde percepţia ta despre viaţă se modifică fără voia ta.

Nimic nu pare să mai aibă sens, totul e întâmplător şi haotic şi pui la îndoială scopul tău pe acest pământ. Trebuie să treci prin astfel de întrebări existenţiale pentru a ajunge să cunoţti adevăratul sens al vieţii, dar şi ce lecţii trebuie să înveţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În mod normal, tu te arunci cu capul înainte.

Dar când se apropie o transformare mare în viaţa ta, începi să te vezi pe tine insuţi şi să îţi conştientizezi limitele. Acest lucru se datorează faptului că nu numai că devii mai conţtient de sine, ci şi că devii din ce în ce mai responsabil pentru acţiunile tale şi cum afectează ele alte persoane.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi muţi atenţia de la locul de muncă şi bani către sănătate şi relaţiile tale.

E important să ai o fundaţie financiară solidă, dar nu înseamnă nimic dacă asta e tot ceea ce ai. Îţi dai seama că relaţiile şi experienţele trăite sunt esenţiale pentru viaţa ta şi că fără sănătate, e posibil să nu te poţi bucura de ele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi să pui la îndoială tot ce se întâmplă în viaţa ta.

Ce funcţionează şi ce nu şi cum te poţi schimba pentru a face ca lucrurile să fie mai bune. Când faci un inventar personal, faci un plan de bătaie pentru tine şi pentru îmbunătăţirea vieţii tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ai dovezi clare, dar o parte din tine ştie că ţi-ai cunoscut sufletul pereche.

Se produce o schimbare mentală şi emoţională care te acaparează. Dacă eşti într-o relaţie amoroasă uimitoare, atunci ea e pe cale să fie şi mai bună. Dacă nu, cineva va intra în lumea ta. Eşti pe punctul de a fi schimbat în moduri noi şi pozitive.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În timp ce ai putea crede că vei fi pusă la pământ din cauza lipsei de energie, organismul şi spiritul tău doar reacţionează în faţa unei schimbări.

Corpul simte nevoia să scape de toată stangnarea şi lentoarea care ar putea să îţi producă blocaje. Această purificare a energiei se poate manifesta ca o boala fizică, dar ceea ce face cu adevărat este doar să te anunţe şi pregătească pentru o schimbare viitoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Începi să ai grijă foarte mare de tine, ca şi cum ai fi propriul tău părinte.

Arăţi că te iubeşti prin faptul că te asiguri că dormi suficient, mănânci bine, faci sport şi tot ce îţi place. Te pui într-un loc potrivit pentru a primi schimbarea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod