Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews: Cele mai frumoase imagini de la nunta anului în Regatul Unit

Pippa a purtat o rochie albă, din dantelă şi satin, fără mâneci şi cu trenă albă, realizată de designerul Giles Deacon


Cei doi copii ai ducilor de Cambridge, prințul George, 3 ani și prințesa Charlotte, 2 ani, au jucat rolurile de cavaler și domnișoară de onoare şi au fost vedetele evenimentului. Înainte de a pleca spre domeniul familiei Middleton, unde a avut loc petrecerea de nuntă, prinţesa Charlotte a scos limba spre fotografi, iar prinţul George i-a salutat, făcându-le semn cu ambele mâini.

La eveniment au mai fost prezenți și campionul elvețian de tenis Roger Federer, alături de soția sa, dar și prințesa Beatrice de York, verișoară a prinților William și Harry.

După cununia religioasă, invitaţii au băut şampanie pe domeniul Englefield House, apoi au plecat spre proprietatea pe care familia Middleton o deţine în Bucklebury, unde a fost organizată o recepţie la care au participat 300 de invitaţi.

Noua iubită a prințului Harry, actrița Meghan Markle a lipsit de la cununia religioasă, dar a venit la petrecerea de nuntă, notează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod