Iubita lui DiCaprio mănâncă la fast-food, dar arată de nota 10

Nina Agdal arată senzaţional într-un pictorial cu temă sportivă. Modelul nu ţine dietă şi mănâncă la fast-food cu iubitul său celebru.

Nu-i greu de înţeles ce l-a atras pe DiCaprio la iubita sa: modelul danez în vârstă de 25 de ani arată de ce este în stare într-un pictorial pentru brandul brazilian de echipament sportiv Live! Clothing Collection, care îi pune în valoare toate calităţile fizice.

Într-una dintre imagini, ea este surprinsă în rol de balerină, în alta pare pregătită să intre în ringul de lupte, privind fix spre camera foto. Şi mai e fotografia în care poartă un costum de baie uni, albastru, probabil cea mai reuşită.

Toate o surprind pe Nina aşa cum este ea - atletică, dezinvoltă, îndrăzneaţă.

Dintre toate femeile pe care DiCaprio le-a cucerit (şi au fost cu duiumul!) Nina Agdal pare să se potrivească cel mai mult cu firea lui. Şi nu doar pentru acea doză de frivolitate şi de nonşalanţă pe care le transmite la fiecare pas şi la fiecare clipire din ochi, ci şi pentru că e lipsită de aerele şi de rigorile fotomodelelor. Nina nu stă cinci ore să se machieze şi să se aranjeze în oglindă, preferând să arate ca o tânără normală, şi mai ales nu se înfometează, dimpotrivă.


De altfel, ea şi actorul în vârstă de 42 de ani au fost văzuţi marţi în timp ce mâncau ruladă de sushi şi tacos de peşte la un restaurant fast-food din West Hollywood.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod