Iubita lui DiCaprio mănâncă la fast-food, dar arată de nota 10

DiCaprio şi iubita lui au luat masa la un fast-food din Hollywood, Modelul danez nu-şi face griji pentru silueta sa

 

Îmbrăcaţi casual, amândoi cu şepci pe cap, ea cu una roşie, el cu una neagră cu cozorocul întors, şi cu căştile de scuter pe masă, cei doi păreau nişte turişti. Leonardo se uita mai mult la telefon, iar potrivit unei surse citată de Daily Mail, ei nu au vorbit foarte mult cât timp au stat la masă.

Potrivit Entertainment Tonight, relaţia romantică dintre cei doi a început în luna mai anul trecut, după ce starul a invitat-o pe Nina la Festivalul de film de la Cannes.

O sursă a declarat pentru aceiași publicație că DiCaprio a curtat-o intens pe Nina Agdal, modelul vrând să se asigure înainte de a se implica într-o relație că nu este doar un alt fotomodel de pe lista de cuceriri a actorului.

Modelul danez s-a remarcat anul trecut cu un pictorial publicat de revista Sports Illustrated, ediţia dedicată costumelor de baie. La 25 de ani, Nina este deja o veterană a ediţiei Sports Illustrated Swimsuit. Ea a pozat prima oară pentru cunoscuta revistă în 2012, notează Mediafax. 

Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod