Angelina Jolie

5 vedete care şi-au şters tatuajele

Vedetele adoră tatuajele, dar uneori ajung să regrete că şi le-au făcut. Angelina Jolie şi-a şters şi ea un tatuaj.

O vedetă fără cel puţin un tatuaj, oricât de mic, e greu de găsit. Multe staruri se tatuează cu numele partenerului sau optează pentru simboluri şi mesaje motivaţionale, dar pentru unele acestea sunt semnele tinereţii rebele sau rezultatul unor decizii din anii recenţi - multe staruri se tatuează cu numele partenerului sau optează pentru simboluri şi mesaje motivaţionale. Când tatuajele li se par desuete ori le evocă amintiri neplăcute, vedetele şi le şterg sau le înlocuiesc cu altele.



Potrivit datelor furnizate de Tattoo Removal Statistic în acest an, 36% dintre adulţi şi-au făcut tatuaje în ultimii zece ani, iar cererea pentru ştergerea acestora a crescut cu peste 440%. În funcţie de adâncimea la care a pătruns pigmentul în piele şi de numărul de nuanţe, acestea pot fi eliminate.

Din fericire, acum există mai metode mai puţin dureroase decât clasica terapie cu laser, precum inovativa INKMET, care nu implică nicio suferinţă, relatează Bored Panda, care prezintă 5 vedete care şi-au făcut tatuaje şi apoi le-au şters.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod