Janet Jackson

Janet Jackson divorţează a treia oară

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Cântăreaţa americană s-a despărțit de cel de-al treilea soț, la doar câteva luni după ce a dat naștere primului ei copil.
Janet Jackson, în vârstă de 50 de ani, s-a despărţit de miliardarul qatarez Wissam al-Mana la doar trei luni după ce pe 3 ianuarie a născut primul ei copil, un băieţel pe nume Eissa.

Janet şi Wissam s-au căsătorit în 2012 și și-au anunțat nunta la un an după eveniment. După o îndelungă deliberare cu privire la cât de fastuoasă să fie ceremonia, Jackson a acceptat sugestia lui Al-Mana pentru o ceremonie simplă, desfășurată într-un cadru privat, au declarat surse pentru site-ul dedicat celebrităților, TMZ, citat de Agerpres.

Cuplul s-a mutat la Londra, unde a dus o viață discretă și liniștită.

Janet, una dintre cele mai de succes artiste din lume, și-a redus dramatic activitatea muzicală, existând zvonuri că s-a convertit la Islam.

Potrivit TMZ, la dorința lui Al-Mana, Janet a adoptat un stil vestimentar mult mai cuminte în timpul turneului din 2014 — purtând ținute care îi acopereau tot corpul, în loc de vestimentația îndrăzneață pentru care era cunoscută — schimbare care s-a resimțit și în videoclipurile artistei.

"A înnebunit-o și a simțit că își pierde baza de fani", a povestit o sursă citată de ziarul britanic.

Janet a crezut că sarcina îi va ajuta să își repare relația, însă situația a continuat să se deterioreze, relatează TMZ.

Nici Jackson, nici Al-Mana nu au comentat dezvăluirile din presă, însă revista People a confirmat despărțirea celor doi.

Jackson era la al treilea mariaj, după căsătoria cu interpretul James DeBarge, timp de un an, în anii '80, și cea cu René Elizondo Jr.
între 1991 și 2000.


Foto: Daily Mail
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod