Brooke Shields, o femeie sofisticată: Cum arată acum vedeta din „Laguna Albastră“

Actriţa în vârstă de 51 de ani a oferit o demonstraţie de clasă la premiera unei piese de teatru pe Broadway.

A depăşit pragul celor 50 de ani, dar a rămas un etalon al frumuseţii şi eleganţei. Brooke Shields nu a dezamăgit aşteptările la premiera de pe Broadway a piesei "War Paint".

Actriţa arăta superb într-o rochie lungă de mătase cu dublă crăpătură şi care îi lăsa un umăr gol. Cu părul lung aranjat pe o parte în bucle, ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de cercei în stil candelabru, un ceas din aur şi poşeta plic.

Apariţia ei a fost desăvârşită de un machiaj riguros, cu puţină pudră roz şi de rujul de aceeaşi culoare.

Vedeta are apariţii constante la evenimentele mondene din New York, remarcându-se de fiecare dată prin eleganţa ţinutelor sale.

În ianuarie 2015, înainte de a împlini 50 de ani, actriţa căsătorită cu producătorul de film Chris Henchy, cu care are doi copii, Rowan şi Grier, declara că vârsta de 50 de ani nu o sperie, dimpotrivă: "Voi împlini o jumătate de secol. Sună bine. Voi atinge această aniversare minunată. Sunt foarte nerăbdătoare. Mi-a luat mult să înţeleg cât de bătrână sunt pentru că am fost ocupată mulţi ani şi oricum mereu m-am simţit mai bătrână decât eram."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod