Janet Jackson islam

Janet Jackson, de la vedeta sexy la femeia musulmană: Cine a schimbat-o

Cântăreaţa a devenit de nerecunoscut. În spatele trecerii sale de la starul pop la Islam se află soţul ei, un miliardar din Qatar.

Cunoscută pentru apariţiile ei sexy pe scenă, Janet Jackson s-a cuminţit. Vedeta este însărcinată şi se pregăteşte să devină pentru prima oară mamă, la vârsta de 50 de ani.

Dar nu numai apropierea acestui eveniment a făcut-o să-şi schimbe complet stilul de viaţă şi vestimentaţia, ci un bărbat: soţul ei, Wissam Al Mana. Cine este, aşadar, acest miliardar din Qatar, în vârstă de 41 de ani, şi cum a reuşit să o transforme total pe Janet, de la vedeta care provoca un superscandal după recitalul din finala Super Bowl, când Justin Timberlake i-a dezvelit sfârcul, la femeia care se îmbracă după portul musulman?

Născut în Doha, Qatar, în ianuarie 1975, Wissam Al Mana a crescut în vestul Londrei de la vârsta de doi ani, când familia lui s-a mutat în Anglia.

A fost educat în Marea Britanie, iar la 14 ani s-a angajat într-un magazin de modă din Chelsea, unde a primit un job part-time, de weekend, relatează Daily Mail. Apoi a urmat Universitatea din Washington înainte de a se întoarce în Marea Britanie, unde a obţinut Masterul la prestigioasa London School of Economics.

Compania la care el are acţiuni, Al Mana Group, a fost înfiinţată de tatăl lui, Saleh Al Hamad Al Mana, şi este deţinută în comun cu ceilalţi doi fraţi, Hisham şi Kamal.

Wissam, a cărui avere este estimată la un miliard de euro, este directorul executiv al grupului de firme care administrează activităţile din Orientul Mijlociu al brandurilor Harvey Nichols, Zara şi Mango şi care are în portofoliul său şi branduri ale unor designeri celebri, precum Hermes şi Alexander McQueen.
Consorţiul din Qatar activează în mai multe sectoare, de la industria auto la tehnologii, dar ramura de bază este francizarea din retailul de modă, scrie ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod