Kim Kardashian

Kim Kardashian vrea al treilea copil. Vedeta a angajat o mamă-surogat

Starleta americană şi soţul ei, rapperul Kanye West, au angajat o mamă-surogat pentru a naște al treilea copil al lor, după ce medicii au sfătuit-o pe vedeta de reality-show să evite o nouă sarcină, care ar fi prezentat un risc prea mare pentru starea ei de sănătate.

Potrivit tabloidului online american TMZ, cele două vedete americane îi vor plăti femeii 113.000 de dolari pentru a le naște copilul.

Deocamdată nu se știe dacă mama-surogat este deja însărcinată cu al treilea copil al cuplului Kardashian-West. Agentul de presă al starletei Kim Kardashian nu a răspuns solicitărilor transmise de jurnaliștii americani care doreau să obțină o reacție din partea lui pe această temă.

Kim Kardashian, în vârstă de 36 de ani, are doi copii cu rapperul Kanye West și a vorbit deschis, adeseori, în emisiunea de tip reality-show "Keeping Up With The Kardashians" despre problemele medicale cu care s-a confruntat în timp ce era însărcinată cu fiica sa North, născută în 2013, și cu fiul ei Saint, născut în 2015.

Într-un episod recent al acestei emisiuni TV, Kim Kardashian a spus că analizează posibilitatea de a angaja o mamă-surogat pentru următorii copii pe care ar putea să îi aibă cu rapperul Kanye West.

Vedeta de reality-show a publicat numeroase detalii pe blogul ei despre dificultățile prin care a trecut în timpul celor nouă nașteri, iar show-ul TV în care apare a prezentat numeroasele consultații și operații pe care le-a efectuat în încercarea de a remedia acele probleme medicale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod