Adele

Adele a anunţat în timpul unei concert că s-a căsătorit

Cântăreața britanică a mărturisit, duminică, în timpul unui concert în Brisbane, în Australia, că s-a căsătorit.

Adele are de mai mult timp o relaţie cu Simon Konecki, un fost finanțist, fondatorul unei organizații caritabile, drop4drop, care susţine accesul la apa potabilă în întreaga lume. Ei au un băiețel, Angelo, în vârstă de patru ani.

În momentul în care se pregătea să cânte hitul "Someone like you" (2011), vedeta în vârstă de 28 de ani a spus că este "un sentiment minunat când începi să te îndrăgostești de cineva", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"Sunt dependentă de acest sentiment. Desigur nu voi mai putea cunoaște acest sentiment deoarece acum sunt măritată", a mărturisit ea, potrivit unui clip postat publicat de The Sun.

Simon Konescki

Nu este prima oară când Adele anunţă că s-a căsătorit. În timpul discursului de mulţumire de la gala premiilor Grammy, din Los Angeles, unde i-a fost decernată distincţia pentru albumul anului, vedeta a spus că s-a măritat cu partenerul ei. Presa a scris că ei s-au căsătorit anul trecut în Statele Unite, dar un purtător de cuvânt al artistei a negat această informaţie.




Foto: AFP/Mediafax, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod