Poţi avea castelul tău! Italia donează proprietăţi impresionante

Dacă ai visat dintotdeauna să ai propriul castel, acum e şansa ta! Italia donează 103 proprietăţi, inclusiv vile, hanuri şi castele.
Asta înseamnă că oricine poate avea un castel vechi de sute de ani dacă îşi doreşte.

Dar nu este chiar atât de simplu pe cât pare. Agenţia italiană care se ocupă de proprietăţile statului vrea ca oricine primeşte un castel gratuit, sau orice alt obiectiv din lista celor 103, să-şi ia angajamentul că îl va restaura şi îl va folosi în scop turistic. Dacă devine un hotel, un spa, un restaurant sau centru de agrement, rămâne decizia celui care îl primeşte în custodie.

"Scopul acestui proiect este de a susţine dezvoltarea sectorului de turism, care se dezvoltă lent", a declarat Roberto Reggi de la Agenţia Proprietăţilor de Stat din Italia, potrivit boredpanda.com.
"Scopul este ca proprietăţile publice şi private care nu mai sunt în folosinţă să fie transformate în destinaţii pentru turişti", a mai spus acesta. Statul italian mai speră să redirecţioneze numărul mare de turişti din zone foarte aglomerate, aşa cum este Veneţia.

Termenul limită pentru aplicarea cererilor este 26 iunie. Cei care primesc aprobarea au la dispoziţie nouă ani pentru a-şi pune planul în practică, cu posibilitatea de prelungire pentru încă nouă ani.
Iar dacă proiectul tău este respins, nu-ţi face griji. Italia plănuieşte să mai pună la dispoziţia doritorilor alte 200 de obiective în cadrul acestui demers.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
25 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod