Fiecare cu casa lui: Motivul real pentru care Prințul Harry și Meghan Markle vor să stea departe de William și Kate Middleton

Doi frați despărțiți de o fostă actriță americană care a trecut printr-un divorț - aceasta este realitatea, dar care e motivul pentru care s-a ajuns aici?

Până la urmă, "Meghan cea cu vino 'ncoa'", supranumită deja "Meghan care primește tot ce vrea", a reușit să-i dezbine pe cei doi prinți. Doi frați s-au întors unul împotriva celuilalt, iar puținele diferențe dintre ei au devenit atât de evidente, încât decizia lui Harry de a se muta la casa lui pare cea mai bună soluție acum. Să nu mai vorbim de cele două ducese, una dedicată ducerii la bun sfârșit a numeroaselor îndatoriri pe care le-a preluat, cealaltă mai interesată de ceea ce arată - Kate și Meghan, două cumnate despre care s-a crezut că vor putea conviețui, sunt pur și simplu două femei foarte diferite.

Harry pleacă de la Palatul Kensington, lăsându-și fratele în urmă pentru a-și începe viața de bărbat însurat, la Frogmore Cottage, pe proprietatea Palatului Windsor.

Nu există niciun dubiu că mariajul său cu Meghan Markle a stat la baza deciziei de a se muta, scrie Daily Mail. Potrivit unei surse citate de cotidianul britanic, intrarea fostei actrițe americane în familia regală "a zdruncinat" puțin lucrurile, îndeosebi prin personalitatea ei incisivă și prin determinarea lui Harry de a-i asigura soției sale tot ce-și dorește - "Ce vrea Meghan, Meghan obține", a mărturisit Harry.

Ar fi, însă, greșit să-l percepem pe Harry ținut sub papuc de Meghan. Plecarea din Palatul Kensington ține și de mândria lui de bărbat, de nevoia de a o lua pe cont propriu și de a se dedica familiei sale. La 34 de ani, prințul roșcovan nu mai e puștiul teribilist care îi dădea bătăi de cap bunicii sale cu năzbâtiile pe care tabloidele le publicau numaidecât.
Deși ține la William și la nepoții lui, Harry a simțit nevoia să plece. Nu pentru a-i face pe plac soției sau nu doar pentru asta, ci pentru că vrea să iasă din "bolul peștișorului auriu" al vieții de la curtea regală, de dragul căsniciei și al copilului care va să vină. Este o mișcare pe care al șaselea moștenitor în ordinea succesiunii la tron simte că are toate motivele să o facă.

Decizia de a se muta la Frogmore Cottage, mai aproape de bunica lui, i-a surprins pe mulți. Deși era loc suficient în Palatul Kensington și ar fi putut opta pentru un apartament mai mare, Harry a preferat să se distanțeze de fratele său. Se pare că el și Meghan au hotărât abia după întoarcerea din turneul efectuat în Australia să se mute la Frogmore pentru că renovarea apartamentului numărul 1 de la Kensington ar fi costat prea mult și mai ales fiindcă Harry nu dorea să-și expună familia atât de mult ca fratele lui.


Deși mulți ar fi încântați să locuiască într-un palat, multe zone din această clădire sunt deschise tot anul publicului. Și chiar dacă ducii de Cambridge au o grădină superbă în care cei trei copii se pot juca, nu este suficient spațiu pentru ca ei să poată zburda în voie. George și Charlotte sunt adesea fotografiați de paparazzi pe drumul spre grădiniță. Orice ieșire în grădinile palatului atrage atenția publicului și a fotografilor ocazionali. În pofida încercărilor repetate de a ridica un perete de vegetație, cu un șir de copaci care să blocheze privirile iscoditoare din afară, aceștia cresc mai încet decât se spera, astfel că orice activitate exterioară poate fi văzută de pe stradă.

Fiind al doilea în ordinea succesiunii la tron, William nu are de ales - el trebuie să respecte regulile stricte și să aibă domiciliul în capitală, iar Palatul Kensington rămâne cea mai bună opțiune, notează Daily Mail.
Dar Harry nu are o linie atât de directă spre tron și poate să trăiască mai liber. "Ducii de Cambridge au grădina lor în spatele casei, ceea ce e drăguț, dar chiar nu prea e loc de joacă pentru copii. Frogmore, care se află în zona de securitate a Palatului Windsor, unde clădirea principală e deschisă publicului doar câteva zile pe an, este un loc liniștit și, cel mai important, privat. Nimeni nu-i va vedea când vin și când pleacă", a explicat sursa citată de cotidianul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod