Oana Roman atacă Biserica Ortodoxă Română: „Nu cred în popi şi în bisericile astea sinistre“

Vedeta a postat un mesaj critic despre sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului din București.

Sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului a stârnit interesul a zeci de mii de români, dar i-a și nemulțumit pe mulți alții. Printre aceștia se numără și Oana Roman, care își asumă criticile la adresa BOR, scrie Cancan. "O să-mi sară toată lumea în cap, dar eu cred in Dumnezeu, nu cred în popi şi în bisericile astea sinistre", a precizat fosta prezentatoare TV într-un mesaj insta story.

Într-o altă postare, Oana Roman a scris că își asumă "riscul" de a fi pusă la zid pentru că este altfel, gândește diferit și nu ezită să se exprime: "De când mă știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată.

Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, că sunt grasă și câte și mai câte! Mulți ani am crezut, apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reușit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi. Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie", a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Peste 110 persoane dintre cele care au participat la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului au avut nevoie de îngrijiri medicale, zece fiind transportate la spital, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Cei prezenți au stat ore în şir în frig pentru a participa la cereminia de sfinţire a Catedralei Mânturirii Neamului, dar şi pentru a ajunge să intre în Altar.
Slujbele au început duminică dimineaţă, iar după ora 14.00 credincioşii au putut intra în lăcaşul de cult, mulţi dintre ei îmbrâncindu-se pentru a înainta.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flory pe 27 Dec 2020, 18:51
    Biserica

    Rușine sa.ti fie obraznico! N. ai făcut nimic în viata asta, decât bârfă și scandal. Acum nu mai ai loc de singul sprijin sufletesc, al omului amarat și în nevoi. Asa crezi ca mănânci o pâine legând. te de Biserica și preoți? Cum crezi în Dumnezeu, dacă contești casa Lui și slujitorii Lui? Eu ma mir ca Tv.le îți dau contracte și te cheamă... sa ce? Are dreptate Zavoranca. Uite ca numai Biserica îți state în gat!

    0
    0

  • Liviu pe 28 Nov 2018, 09:12
    Corect

    Cred ca suntem tara cu cele mai multe biserici raportat la populatie. De ce asa multe, Dumnezeu e peste tot, pot sa marog la el si de acasa, chiar si sub un copac. Ce rost are sa se roage altul pentru mine?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod