Cea mai bună vecină: Cum a devenit Kim Kardashian eroina cartierului după ce și-a salvat casa de flăcări

Kim a dat lovitura: și-a ferit casa de incendiul devastator, dar i-a cucerit și pe vecinii săi, care nu mai contenesc să-i mulțumească.

Proprietatea în valoare de 60 de milioane de dolari pe care Kim Kardashian și Kanye West o dețin în Hidden Hills a scăpat ca prin urechile acului de flăcările devastatoare ale incendiului Woolsey Fire care a făcut ravagii în sudul Californiei. Pompierii au făcut eforturi supraomenești pentru a opri înaintarea flăcărilor și pentru a limita daunele. Potrivit TMZ, Kim și Kanye au angajat o echipă privată de pompieri care a lucrat non-stop pentru a opri extinderea incendiului în cartier, iar vecinii celor două staruri le sunt recunoscători pentru că astfel ei le-au salvat și lor casele.

Pe lângă succesul acestei operațiuni costisitoare, Kim Kardashian a reușit și o lovitură de imagine.

Vedeta și soțul ei au donat 500.000 de dolari pentru victimele incendiilor din California. Kim a participat la ediția de miercuri seară a show-ului de televiziune realizat de Ellen DeGeneres și a adus în studio un cec în valoare de 100.000 de dolari, semnat de soțul ei, pentru un pompier a cărui casă a fost distrusă de incendiul devastator.

Kim a ținut să le mulțumească pompierilor care i-au salvat proprietatea, subliniind că fără ei, nu ar fi avut nicio șansă. "Focul ajunsese la porțile noastre și din fericire am avut pompierii care ne-au ajutat să înlăturăm flăcările", a spus ea.
"Încă nu ne-am întors în casa noastră, pentru că mirosul de fum este prea puternic", a adăugat vedeta

Kim a vorbit și despre echipa privată de pompieri pe care a angajat-o. "Casa noastră se află chiar la capătul unui parc mare care a ars în întregime și dacă lua foc casa noastră, ardeau și celelalte. Ne-au salvat casa și i-au salvat și pe vecinii noștri, m-am asigurat că ei verifică fiecare casă de lângă parc. Deci nu a fost doar casa noastră", a precizat ea.

Starleta a dezvăluit că a angajat pompieri privați la sugestia unui prieten care și-a pierdut locuința într-un incendiu anterior.
"Am fost norocoși... Știu că nu toată lumea își permite acest lux. Dar noi ne-am permis să angajăm pompieri privați", a recunoscut ea.

Vedeta a vorbit apoi apoi donațiile pe care le-a făcut, la care au contribuit și Adidas, dar și brandul lui Kanye, Yeezy: 200.000 de dolari s-au dus către California Fire Foundation, iar 200.000 către California Community Foundation’s Wildfire Relief Fund. "Ne-au salvat cartierul, le suntem recunoscători", a declarat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod