Kim Kardashian își șochează fanii: Vedeta era drogată când s-a măritat prima oară

Moment de sinceritate neașteptat: Kim Kardashian a declarat că luase ecstasy când s-a căsătorit prima dată și când a făcut înregistrarea porno.

Dacă se pricepe cu adevărat la ceva, ei bine, Kim Kardashian știe cum să se facă remarcată din orice. Starleta este din nou în centrul atenției - de data asta nu cu ce face acum, ci cu ceea ce a făcut cândva. Și are cu ce "să se laude", pentru că ultimele sale declarații fac din nou valuri.

În cel mai recent episod al reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians", vedeta a dezvăluit că s-a drogat când avea 20 de ani. Ea a spus că luase ecstasy când s-a căsătorit cu primul ei soț, Damon Thomas, dar și atunci când a filmat celebra înregistrare video în care făcea sex cu cântărețul Ray J.

"Am luat ecstasty o dată, m-am măritat. Am luat din nou, am făcut înregistrarea video", i-a mărturisit cu nonșalanță starleta în vârstă de 38 de ani surorii sale, Kendall Jenner. "Clar. Toată lumea știa (...)", a adăugat Kim.

Sinceritatea debordată a vedetei nu a fost pe placul fanilor. Fie că a făcut-o ca să-și acopere cumva greșelile trecutului (deși mai mult a răscolit aceste episoade care nu o avantajează, dimpotrivă), fie că din dorința de a atrage atenția cu orice preț nu mai contează dacă își face publicitate pozitivă sau negativă, ea a reușit să-și stârnească un val de critici din rândurile fanilor.


"Oau, Kim Kardashian recunoaște că era drogată când s-a filmat făcând sex, asta e epică! Mulțumesc pentru că ești transparentă ca de obicei!", a ironizat-o cineva pe Twitter. "Kim este celebră pentru că-și desface picioarele și ia droguri! Dezgustător!", a pus-o la zid alt utilizator al rețelei.

Kim Kardashian s-a căsătorit cu Damon Thomas în anul 2000. Cei doi au divorțat în 2014, invocând diferenduri ireconciliabile. Potrivit unor documente obținute de ziarul britanic Daily Mail, starleta a fost victima agresiunilor lui Thomas.
Ea a susținut în instanță că acesta a lovit-o cu pumnul în față, a izbit-o de pereți și a aruncat-o pe podea, ea suferind mai multe echimoze pe față și pe corp.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod