Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a costat doar 56 de euro: Îți dau lacrimile când înțelegi ceea ce vezi - VIDEO

Un clip special de Crăciun, realizat cu un buget infim, a devenit rapid foarte popular. Mesajul său puternic ajunge în inimile tuturor celor care îl privesc.

Reclamele de Crăciun au devenit o parte din cultura britanică. În fiecare an, multe afaceri își pun bazele pe aceste clipuri care fac apel la emoțiile noastre pentru a înregistra profituri mai mari, așa că investițiile în astfel de producții au tot crescut.

Se poate face, însă, un spot de Crăciun absolut memorabil și cu un buget minuscul, fără o cheltuială de milioane de euro, iar clipul realizat de Phil Beastall demonstrează cu prisosință acest lucru - cu doar 56,5 euro, el a creat o reclamă de Crăciun superbă, care a devenit imediat virală și are toate șansele să rămână cel mai frumos spot al sărbătorilor din acest an.

Mesajul puternic ajunge în inimile tuturor celor care îl privesc, subliniind că sărbătoarea Crăciunului nu înseamnă profituri și vânzări, ci familia.

Spotul a fost realizat pentru Crăciunul din 2014, iar Phil a decis să-l distribuie acum din nou pe pagina lui de Facebook, după ce în Marea Britanie a izbucnit un scandal din cauza sumei uriașe investită într-o reclamă de Crăciun în care apare cântărețul Elton John.

"Îmi place să fac filme și să spun povești, iar în 2014 am vrut să realizez un filmuleț care să le placă oamenilor", a declarat Phil Beastall pentru Bored Panda.

"Îmi doream ca oamenii să se oprească puțin și să înțeleagă cât de norocoși suntem că suntem aici și să-și reamintească faptul că, deși viața e grea, nu suntem definiți de carierele noastre sau de materialism. Familia e pe primul loc și este important să avem grijă unul de altul. Așa că, deși nu-i o poveste adevărată, este una care sper că ajunge în fiecare casă", a adăugat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod