Fiecare cu casa lui: Motivul real pentru care Prințul Harry și Meghan Markle vor să stea departe de William și Kate Middleton

Personalitatea fostei actrițe americane și dorința lui Harry de a o lua pe cont propriu au făcut ca drumul lui și al fratelui său să se despartă


Va exista, însă, un preț pentru această alegere. Harry și Meghan vor face naveta cale de 40 de kilometri pentru a veni la Londra. Potrivit surselor, ei cred că este o distanță suportabilă, iar Harry își va putea îndeplini angajamentele oficiale.

Un prieten al celor doi prinți a declarat că nu a existat o discuție aprinsă între ei și nici între soțiile lor: "Ideea că ei sunt cei doi băieți care făceau totul împreună și împărțeau tot a fost promovată cu bune intenții, dar nu a existat cu adevărat o vreme.

Adevărul e că ei s-au maturizat. Rareori trăiesc și lucrează împreună, dar sunt incredibil de apropiați, mai apropiați decât cei mai mulți frați, iar acum Harry este însurat și pe punctul de a deveni tată, așa că e timpul potrivit pentru el să-și planifice viitorul. Nu-i nicio dușmănie între ei."

Mulți sunt, însă, de părere că tot Meghan i-a stârnit "cheful de ducă" lui Harry și că aceasta nu este pe gustul Ducesei de Cambridge. O altă sursă bine informată, citată de Daily Mail, susține că stilul de viață de la curtea regală și constrângerile pe care le impune necesită timp de adaptare pentru Meghan. "E o femeie care a trăit 30 de ani într-un fel, a fost o actriță cu ceva succes, are propriile cauze umanitare și cercul ei de prieteni.
Este foarte autosuficientă. Să înțeleagă felul în care funcționează Curtea, diferențele, politica și faptul că există o anumită ordine strictă îi va lua ceva timp lui Meghan"
, a spus sursa.

"Ea își spune imediat părerile, iar Harry are un stil foarte dictatorial, ceea ce nu ușurează lucrurile uneori. Dar, deși sunt unele tensiuni în culise, Kate este destul de imperturbabilă și nu s-a întâmplat nimic rău care să-i facă pe Harry și Meghan să plece. Oamenii sunt încântați să-i vadă fericiți. Adevărul este că nu-i destul loc la Palatul Kensington pentru ei și știu că se gândesc la Windsor ca la o posibilitate încă dinainte de nuntă", a precizat sursa menționată.

Lucrările de amenajare a noii reședințe au început deja, iar Harry și Meghan, precum și cei doi câini și copilul care se va naște, vor avea la dispoziție cinci camere, nu zece, cum s-a anunțat inițial.
Una din camere va fi rezervată pentru mama ducesei, Doria Ragland, atunci când aceasta va veni din SUA ca să-i viziteze, acesta fiind un alt motiv pentru care ei au vrut să se mute, iar bona și ofițerul de protecție vor avea și ei spațiile lor. Cheltuielile de renovare vor fi suportate parțial de contribuabili, prin Fondul de Suveranitate, bani dați Reginei de către guvern pentru spațiile locative și pentru finanțarea lucrărilor sale.

Lucrările de amenajare vor fi supravegheate îndeaproape de cuplul princiar, deși în mod sigur Harry și Meghan nu vor stabili singuri tot proiectul. Potrivit sursei citate de Daily Mail, în primăvară, când se va naște copilul lor, locuința va fi gata, iar ei vor locui acolo.
"Frogmore este foarte drăguț și va fi un loc frumos în care ducii de Sussex să-și ducă copilul. Nu este așa departe de Londra. El sau ea își  va vedea mult verișorii. Harry și Meghan sunt foarte fericiți și merită să fie așa", a spus sursa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod