Casă de piatră! Vila construită pe o stâncă din deșert arată ca în SF - FOTO

The Desert House, o casă impresionantă construită din piatră, în deșertul californian Mojave, a fost vândută în 2014 cu 3 milioane de dolari.
Cu un aspect excentric, complet ieșit din tipare, The Desert Home este una dintre cele mai neobișnuite case din America. Proiectul acestei locuințe a fost realizat de Kendrick Bangs Kellogg, un arhitect cunoscut pentru realizările sale de pionierat, iar construcția a fost terminată după cinci ani, în 1993.

Imaginile realizate de fotograful californian Lance Gerber ne prezintă această proprietate spectaculoasă care se întinde pe o suprafață de 431 de metri, amplasată în jurul unor stânci adunate din deșertul Mojave, rocile fiind elementul central atât în exterior, cât și în interiorul clădirii.


Casa are trei dormitoare și trei băi, cu interioare minimaliste care par inspirate de un film SF. Zona în care se servește masa are o rocă imensă lângă o scară din piatră, părând că s-a oprit acolo după ce a venit la vale, pe trepte.

Într-o altă imagine se poate vedea cum unul dintre dormitoare oferă o panoramă splendidă a deșertului, grație tavanului în trepte cu panouri de sticlă care unește fiecare nivel.

Acum în vârstă de 84 de ani, Bangs Kellogg a proiectat casa pentru pictorul Bev Doolittle și soția lui, Jay, căutând s-o intregreze într-un mediu natural, astfel că a folosit ca materiale de construcție piatra, betonul, oțelul, sticla și cuprul.

Vila exclusivistă are un teren de patru hectare și un drum privat care duce până la ușă.


Puține lucruri s-au știut despre această proprietate până când a fost scoasă la vânzare, în 2014, pentru trei milioane de dolari, notează Daily Mail. Soții Doolittles au declarat atunci că speră să o vândă și să se mute într-o proprietate mai mică, în Utah.

Cumpărătorii casei de piatră sunt Kristopher Dukes, designer de interior, și Matthew Jacobson, un director al companiei Facebook, din Manhattan Beach, care au declarat că au cumpărat-o din dorința de a o păstra ca o lucrare de artă și că nu intenționează să locuiască permanent acolo.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod