Franco Nero, aniversat la implinirea celor 77 de ani, cu fast, la Bucuresti

O zi întreagă de pregătiri în cel mai mic detaliu le-a trebuit celor de la Luxuria Centrum pentru a-i organiza celebrului Franco Nero o zi de nastere de neuitat.
Sosit în România pentru a conduce juriul primei ediții a Bucharest Best Comedy Film, italianul care ne-a cucerit cu cele peste 200 de roluri jucate în întreaga carieră a avut parte de o aniversare memorabila. Primit ca un superstar pe covorul rosu de la Luxuria, Franco Nero a petrecut alături de prietenii lui din România, dar și cu amici din străinătate. Ioana Ginghină, Kitty Cepraga, Adrian Păduraru și mulți alți profesioniști din cinematografia mondială i-au cântat lui Franco “la multi ani”.  Momentul cel mai așteptat al serii, cel al tortului, a fost precedat de un program de înot sincron, în piscina încălzită la 33 de grade de la Luxuria Centrum.
Încântat de primirea făcută, Franco Nero a petrecut ore în șir alături de invitați, s-a delectat cu vin românesc și a mâncat coaste gătite tradițional.

Inspirat de cultura romanilor, Luxuria Centrum este locul  potrivit pentru evenimente importante. Finisajele inspirate de termele romane recreaza atmosfera unor vremuri in care gustul pentru frumos nu era un lux, ci o nevoie primara: piatra naturala, marmura cu irizatii rose, travertin, granit, onix. Piscina este un spatiu versatil cu posibilitatea acoperirii cu podea de sticla a unei parti din ea si organizarea meselor deasupra apei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod