Ce o ajută pe Cher să fie în formă la 72 de ani: Se simte imatură ca o adolescentă și face mai multă mișcare ca oricând

Operațiile estetice nu sunt suficiente ca să ajungi la peste 70 de ani într-o formă bună. Starea de spirit și mișcarea sunt atuurile vedetei.

72 de ani! 72, o vârstă la care mulți visează să ajungă, iar mulți din cei care o ating simt care este prețul luptei cu timpul. Dar Cher e din alt "aluat" decât oamenii obișnuiți - este una dintre reginele muzicii pop încă de când a devenit cunoscută, în anii '60. După cinci decenii, Cher continuă să uimească cu vitalitatea ei, iar operațiile estetice nu explică pe deplin cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună la 72 de ani.

Legendara artistă a vorbit, într-un interviu pentru revista Heat, despre atuurile ei, despre cum reușește să înfrunte trecerea timpului și despre dieta sa.

Prima explicație, destul de neașteptată, a vedetei este că aspectul mult mai tânăr decât vârsta sa se datorează firii sale imature. "Sunt foarte imatură ca persoană, poate asta ajută. Nu sunt nătângă, dar încă nu mă văd ca pe un adult. Chiar dacă eu și prietenele mele avem responsabilități, nu o văd pe niciuna dintre noi ca pe o persoană adultă, ci mai mult ca pe o adolescentă. Cred că să te distrezi îți păstrează sufletul tânăr", a spus ea.

Cher a adăugat că fizicul ei remarcabil se datorează mișcării pe care o face cu obstinație: "Trag din greu în fiecare zi, mai mult ca niciodată.
Întotdeauna am făcut mișcare."


Artista a vorbit și anterior despre rolul esențial pe care îl are mișcarea asupra condiției sale fizice. "Trebuie să lucrezi. Dar, slavă Domnului, întotdeauna am fost mai băiețoasă, așa că nu-mi vine greu", a declarat ea pentru People.

"Îmi plac prăjiturile și alte dulciuri, dar trebuie să mă abțin, pentru că trebuie să încap în costume. Așa că am grijă ce mănânc, chiar dacă nu-mi place. Când aveam 40 sau 50, nu eram atentă la asta, dar acum trebuie", a spus cântăreața.

"Nu-mi place carnea, iar cele mai multe alimente pe care le prefer sunt sănătoase.

Încerc să evit alimentele bogate în grăsimi pentru că mă fac să mă simt obosită și mă îngrașă. Produsele lactate nu îmi fac bine. Am renunțat la laptele cu consum ridicat de grăsimi în favoarea celui degresat, dar de obicei nici nu prea consum lapte. Cred că brânza e unul dintre cele mai nocive alimente pentru corp - nu se digeră bine și aproape toate tipurile de brânză conțin multe grăsimi", a scris Cher în cartea sa de nutriție, "Forever fit/Mereu în formă", publicată în 1991.

"Am încercat să mănânc alimente despre care Robert Haas (specialist în nutriție, coautorul cărții sale n.r.) mi-a spus că sunt grozave, precum orez brun, nu alb, leguminoase - linte, pinto, fasole albă și neagră, legume, paste, fructe.

Pastele îmi dau multă energie, la fel și fructe precum banane, papaya sau nectarine, pentru că au mult zahăr, dar nu este rafinat", a mai scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod