Moment greu pentru Oprah Winfrey: Mama vedetei a murit de Ziua Recunoștinței

Vernita Lee a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, chiar în ziua în care toată America sărbătorea Ziua Recunoștinței. Vedeta i-a adus un omagiu emoționant.

Oprah Winfrey a publicat luni, pe Instagram, o imagine cu mama sa și le-a mulțumit tuturor celor care sunt alături de ea. "Vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și pentru condoleanțele pentru moartea mamei mele, Vernita Lee. E o mare alinare pentru familia noastră să știm că ea a trăit o viață bună și acum se odihnește în pace", a scris vedeta.

Moartea Vernitei a fost anunțată pe Facebook de nepoata ei, Alisha Hayes. "Bunica mea, odihnește-te în pace. Mi-am pierdut bunica de Ziua Recunoștinței. Era cel mai bun fan al Pat's (restaurantul deținut de Alisha, n.r.), ea i-a ales numele.

Ne va fi dor de ea și vom păstra moștenirea sa, mâncarea bună! Te iubim, Vernita Lee!", a scris aceasta lângă imaginile cu ele două.

Potrivit site-ului american TMZ, Vernita Lee a murit în casa sa din Milwaukee, Wisconsin și a fost ținută deja o slujbă privată de înmormântare. Pe lângă fiicele sale celebre, ea mai avea o fiică, Patricia Amanda Faye Lee (sora vitregă a vedetei Oprah), nepoatele Alisha Hayes, Chrishaunda Lee Perez, Aquarius Lofton și Andre Brown, precum și strănepoții Jaxon Praise Perez, Chai Theresa Perez, Donovan Hayes and Trinity Hayes.


Născută în 1935, Vernita era încă minoră când a adus-o pe lume pe Oprah, după o relație cu Vernon Winfrey. Ea și-a botezat fiica după un personaj biblic, Orpah, dar îl pronunța greșit și aceasta s-a ales cu numele pe care îl știe toată lumea - Oprah, notează Daily Mail.

Vernita și-a lăsat fiica în grija mamei sale, Hattie Mae Lee, în Mississippi, și a plecat să muncească în Milwaukee, ca menajeră.

Când bunica ei s-a îmbolnăvit, Oprah avea doar șase ani, iar mama sa a luat-o cu ea. Vernita era cameristă. Vedeta în vârstă de 64 de ani a vorbit în trecut despre acea perioadă de confuzie din trecutul ei: "Aveam o întrebare...
ce este o mamă? Ce poți să simți despre mama ta?"
, a mărturisit Oprah.

Relația dintre Oprah și mama ei a fost una dificilă la început, marcată de greutățile vieții pe care Vernita o ducea atunci. Dar mai era ceva, mai dureros: culoarea pielii. Mama lui Oprah avea pielea de culoare mai deschisă și părea aproape albă.

Oprah nu a moștenit, însă, această trăsătură și a simțit de mică o formă unică de "rasism". În prima noapte în care trebuia să doarmă cu mama ei, Oprah a fost trimisă să doarmă pe verandă. "Am simțit pe loc, de cum am intrat în cameră, că nu mă plăcea.
Din cauza culorii pielii mele", a mărturisit Oprah pentru Huffington Post, în 2015. "Îmi amintesc că mă rugam în genunchi în prima noapte când am fost luată de la bunica mea. Nu-mi aduc aminte să-mi fi curs măcar o lacrimă, pentru că știam că Dumnezeu e tatăl meu, Iisus e fratele meu și ei erau cu mine"
, a mai spus vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod