Ce o ajută pe Cher să fie în formă la 72 de ani: Se simte imatură ca o adolescentă și face mai multă mișcare ca oricând

La 72 de ani, Cher își continuă activitatea muzicală și uimește cu forma sa fizică impecabilă


La mijlocul lunii iulie, Cher a anunţat că va lansa un album cu coveruri ale unor hituri ale trupei ABBA, iar în august a lansat online "Gimme! Gimme! Gimme!", prima piesă de pe noul disc. Artista a spus că piesele sunt interpretate într-o manieră diferită de cea a ABBA, dar coverul a atras imediat comparaţii cu fragmentul folosit de Madonna pentru piesa "Hung Up", de pe albumul din 2005 "Confessions on a Dance Floor".

Albumul ar fi primul material de studio al lui Cher de la "Closer to the Truth", din 2013.

Cher s-a bucurat de o renaştere a carierei în anii 1990 şi deţine recordul pentru cel mai mare decalaj dintre piesele aflate pe prima poziţie în topurile americane pentru aproape 25 de ani.

Vedeta s-a concentrat în ultimii ani pe show-uri susţinute în Las Vegas. Cher nu a mai avut o apariţie în film de când şi-a împrumutat vocea unui leu în filmul din 2011 "Zookeeper".

Născută pe 20 mai 1946, Cher (Cherilyn Sarkisian LaPiere) este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de origine armeană.
După ce a devenit cunoscută în 1965 ca membră a duoului pop-rock Sonny & Cher, alături de soțul ei, Sonny, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes, devenind cunoscută cu hitul "I Got You Babe".

Cu o activitate de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop din lume, iar albumele sale au fost vândute în peste 100 de milioane de exemplare pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără piese precum "Gypsys, Tramps & Thieves", "Dark Lady", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song" şi "Believe".

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod