Bella Hadid, acuzată că a ajuns un „schelet“: Pozele ei au stârnit scandalul

Imaginile pe care Bella le-a publicat pe Instagram au stârnit un val de comentarii negative


Modelul nu a răspuns individual comentariilor negative, dar a făcut o precizare cu privire la aspectul ei: "Toate tipurile de corp sunt diferite și reacționează diferit la o rutină de exerciții și la o dietă sănătoasă", a scris Bella, adăugând un emoji cu o inimă, un braț încordat și o stea.

Bella Hadid a luat parte la prezentările din 2016 și 2017 ale casei Victoria's Secret. Săptămâna trecută, ea a confirmat a treia participare.

Supermodelul a vorbit anterior despre dieta sa și regimul de exerciții pe care îl urmează. Ea postează adesea imagini în care apare în timp ce mănâncă hamburgeri, pizza și cartofi prăjiți, dar a spus că în general are o dietă sănătoasă.

Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, ea a spus că dieta sa include alimente bogate în proteine, precum ouăle, somonul, carnea de pui, pastele, orezul brun, dar și sucurile de plante și smoothie-urile de fructe și cafeaua.



Când nu are o prezentare, ea renunță la restricții și își face toate poftele. "Chiar acum dieta mea include pizza, așa că în ultima vreme numai asta am mâncat în fiecare zi. Vă garantez, în fiecare zi. Sau hamburgeri, cartofi prăjiți, cheesburgeri. Dacă vrei să mănânci pâine, mănâncă pâine", a spus vedeta pentru WWD.

Într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Vogue, Bella a mărturisit că de fiecare dată când vine la Londra, îşi cumpără un burger. "De obicei, îmi iau doar aripioare de pui şi cartofi prăjiţi când ajung la hotel. Dar burgerii din Londra sunt chiar buni."

"Faptul că sunt tot timpul pe fugă mă ajută să-mi menţin silueta, dar când călătoresc mănânc destul de prost. E un compromis pe care îl fac pentru confortul meu", a mai spus vedeta.

Deşi corpul ei reacţionează bine dacă rezistă tentaţiilor şi nu consumă carne, lactate şi junk food, Bella Hadid recunoaşte că nu reuşeşte să ţină mult o dietă strictă şi compensează alimentaţia nesănătoasă cu băuturi naturale din fructe.

La capitolul mișcare, vedeta a specificat boxul, alergarea și ridicarea greutăților.
"Când timpul e de partea mea, mă pregătesc cu antrenorul meu în ședințe intensive", a explicat ea pentru Vogue Paris.

În octombrie anul trecut, Bella Hadid a declarat că face zilnic 15 minute de exerciţii cardio. Ea a mai spus că îi place să alerge, să facă yoga, Pilates şi să se plimbe pe străzile din New York, dar şi călăria, pe care o practică încă de când avea doar doi ani.

În 2016, cu câteva săptămâni înainte de prima ei prezentare pentru Victoria's Secret, Bella a vorbit despre corpul său: "Am reușit să slăbesc, dar mă și îngraș", a spus modelul pentru revista People, adăugând că greutatea sa fluctuează destul de mult. Ea a mai spus atunci că nu-și propune să fie slabă: "Vreau să am sâni. Îmi vreau fundul înapoi. Dar nu-i vina mea."

"Greutatea mea fluctuează și așa e pentru oricine, cred că dacă oamenii te judecă, ăsta e cel mai rău lucru, pentru că fiecare este diferit", a mai spus ea atunci.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonați pe Instagram și care i-a deschis calea, Bella Hadid face parte din noua generație de top modele a căror prezență pe rețelele de socializare le-a sporit notorietatea.

Bella și-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid.


Își datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar și este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, acesta a emigrat în Statele Unite după o scurtă trecere prin Siria, notează Agerpres.

Yolanda Hadid, mama fetelor, fost manechin de origine olandeză, a divorțat de soțul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show "The Real Housewives of Beverly Hills".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod