Imaginile care au emoționat și împărțit lumea: Controversa stârnită de imaginile în care puiul de urs luptă pentru supraviețuire - VIDEO

Imaginile video în care un pui de urs luptă cu zăpada și cu gravitația, luând-o de mai multe ori de la capăt, pentru a ajunge la mama sa, au făcut înconjurul lumii.

Imaginile emoționante surprind lupta pentru supraviețuire a unui pui de urs pe un versant acoperit cu zăpadă, în încercarea disperată de a ajunge lângă mama sa. Înregistrarea video făcută de un bărbat din Rusia, a devenit rapid virală, fiind distribuită de milioane de ori pe rețelele de socializare după ce a fost difuzată prima oară de Societatea Geografică Regală din Canada.

Filmulețul e plin de acțiune și reușește să-i captiveze din primele secunde pe cei care îl urmăresc.

Primele secvențe surprind o ursoaică și puiul ei care încearcă să traverseze un versant foarte înclinat, acoperit cu zăpadă instabilă, pentru a ajunge mai sus, pe coama muntelui. În timp ce ursoaica mai grea dar mai experimentată reușește să se redreseze când alunecă, puiul nu are noroc și cade câțiva metri mai jos. De aici, el începe mai multe încercări disperate de a urca, urmărit de sus de mama lui.

Imaginile au fost surprinse în regiunea Magadan, pe 19 iunie și au stârnit un val de emoție.
Au apărut, însă, și voci critice, care susțin că drona folosită pentru a-i urmări i-a speriat, de fapt, pe ursoaică și pe puiul ei, iar animalele au crezut că e o pasăre de pradă și încercau să se ascundă când au ajuns în situația limită, relatează Daily Mail. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă drona nu i-ar fi speriat, susțin criticii.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar natura ne-a dat încă o lecție despre supraviețuire.

"Am fost stresat privind asta", a scris cineva pe Twitter.

"Nu m-am putut uita până la capăt... a trebuit să derulez pe repede înainte ca să fiu sigur că a reușit", a mărturisit altcineva. "Îmi amintește de <<Lion King>>", a glumit alt utilizator.

Alții au fost de părere că filmulețul este o lecție care îi motivează. "Cu toții putem învăța o lecție de la acest ursuleț: privește înainte și nu renunța", a scris un internaut.

Alții au fost impresionați de abilitățile de părinte ale ursoaicei: "Părinții ar putea învăța o lecție de la mama ursoaică.
Uneori trebuie să-ți lași copiii să învețe pe cont propriu, chiar dacă vor aluneca și vor suferi puțin"
, a scris altcineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod