Matthew McConaughey și-a dorit cu disperare să joace în „Titanic“: DiCaprio i-a luat rolul

Matt McConaughey a mărturisit că își dorea enorm să joace în „Titanic“ și a fost devastat când DiCaprio a primit rolul.

Rolul excelent din "Interstellar" i-a adus, în sfârșit, recunoașterea deplină pe care o merita, dar Matthew McConaughey ar fi putut ajunge dintr-un singur pas pe culmile succesului dacă i-ar fi reușit încercarea din 1997. Actorul în vârstă de 49 de ani a mărturisit că își dorea cu disperare să joace rolul lui Jack Dawson în "Titanic". El a fost devastat pentru că a susținut probe pentru a face parte din distribuție, dar nu a mai fost căutat apoi de producătorii celebrei superproducții.

"Am fost la audiții pentru rolul ăsta.

Mi-l doream. Am dat probe cu Kate Winslet, am avut o audiție bună. Apoi am plecat aproape încrezător că l-am luat. Nu l-am luat. Nu m-au mai căutat niciodată", a povestit McConaughey sâmbătă, într-un podcast difuzat de The Hollywood Reporter.

Actorul care a împlinit 49 de ani duminică a dezvăluit că a fost devastat când a aflat că rolul a fost câștigat de Leonardo DiCaprio.

Matthew a trecut, însă, peste acest episod, iar acum nu regretă că la începutul carierei a jucat în multe comedii romantice.
"A fost distractiv, se plătea bine și știți ce, nu erau genul de filme la care să tragi din greu (...). Trebuia să stau pe plajă și să apar fără tricou, exact cum eram înainte de a deveni celebru (...)", a spus starul.

McConaughey va putea fi văzut alături de Anne Hathaway în thriller-ul sexy noir, "Serenity", regizat de Steven Knight, ce va fi lansat anul viitor. Cei doi actori au mai făcut echipă în superproducţia "Interstellar" (2014). Filmul spune povestea misterioasă a căpitanului unui vas de pescuit al cărui trecut începe să-i distrugă viaţa simplă pe care o duce într-o insulă din Caraibe.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod