Kate Beckinsale, sărut pasional cu un actor mai tânăr cu 15 ani

Vedeta în vârstă de 45 de ani a fost fotografiată în timp ce se săruta într-un bar de noapte cu actorul de comedie Jack Whitehall (30 de ani). Cei doi au intrat apoi în același hotel.
Kate Beckinsale și Jack Whitehall au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional, sâmbătă noapte, în barul karaoke Blind Dragon, din Los Angeles. Pe măsură ce timpul trecea, cei doi au devenit tot mai apropiați și au început să se îmbrățișeze, apoi s-au sărutat de mai multe ori, fiind evident că sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

După ce au părăsit localul, ei au fost fotografiați de paparazzi în timp ce intrau împreună într-un hotel în care o noapte de cazare costă 2.600 de dolari, relatează Daily Mail.

Într-o ținută în stil gotic care o întinerea și mai mult, cu pantaloni scurți negri peste ciorapi cu model floral negru și cizme din piele întoarsă de aceeași culoare lungi peste genunchi, cămașă albă și un cardigan negru, actrița era foarte bine dispusă și se vedea că se simte excelent în compania lui Whitehall.
Acesta era îmbrăcat mai simplu, cu pantaloni gri, bluză bleumarin și o geacă.

Imaginile publicate de cotidianul britanic nu sunt foarte clare, fiind realizate de la distanță, din afara barului, dar îi arată destul de bine pe cei doi actori în timp ce distrau.

"Erau ca o pereche de adolescenți îndrăgostiți și nu încercau să-și ascundă sentimentele, practic erau nedeslipiți în clubul de noapte și râdeau într-una. Kate își ținea un braț pe umărul lui Jack și zâmbea și râdea la glumele lui, pe măsură ce noaptea continua, iar când el a simțit că i-a câștigat încrederea a îndrăznit să-și pună mâna în jurul taliei ei și a îmbrățișat-o", a povestit un martor pentru The Sun.
Încet, încet, lucrurile au început "să se lege" între cei doi: "Apoi el a decis să-și pună palma în jurul spatelui gâtului ei și a îmbrățișat-o, după care au început să se sărute pasional", a povestit sursa.

The Sun a obținut o întregistrare în care vedeta apare în timp ce intra în hotelul The London cu mai tânărul actor.

Kate Beckinsale a divorțat în 2016, după 12 ani de căsnicie cu regizorul Len Wiseman. Ea a mai avut o relație cu modelul american Matt Rife. Actrița are o fiică în vârstă de 19 ani cu primul ei soț, actorul Michael Sheen (49 de ani), de care s-a despărțit în 2003.

Jack Whitehall a avut o relație cu actrița Gemma Chan, în vârstă de 35 de ani, dar cei doi s-au despărțit în 2017, după șase ani și au rămas în relații bune, scrie Daily Mail.
Actorul a avut apoi o relație cu Kirsty Gallacher, în vârstă de 45 de ani.

Cu o carieră de succes în comedia stand-up, Jack încearcă să-și facă lor la Hollywood, jucând recent în producțiile Disney "The Nutcracker" și "The Four Realms".



Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod