Lovitura încasată de Samsung: Primul smartphone cu ecran flexibil, lansat de altă companie

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2018
Samsung a fost devansată în cursa pentru lansarea primului telefon cu ecran flexibil. Modelul FlexPai înregistrează deja primele precomenzi.

Revoluția pe care Samsung o tot încerca de mai mulți ani a fost devansată de un alt producător. Compania Royale a lansat primul smartphone cu ecran flexibil din lume, un hibrid între un telefon mobil și o tabletă. Cu un display ultrasubțire și flexibil, care poate fi pliat de la zero la 180 de grade, modelul a intrat deja în faza de precomenzi, anunță agenția de presă Ferrari.

"FlexPai vă va schimba complet percepția asupra telefonului mobil tradițional și nevoia de a avea alte dispozitive mobile", a declarat un purtător de cuvânt al companiei Royale.

Potrivit companiei Royole Corporation, fondată de ingineri care au studiat la universitatea americană Stanford, ecranul flexibil poate fi integrat într-o varietate de produse și aplicații din mai multe industrii.

"Telefonul pliabil Royole FlexPai le oferă utilizatorilor o experiență diferită, revoluționară, comparativ cu telefoanele obișnuite. Rezolvă perfect contradicția dintre ecranele HD cu diagonală mare și portabilitate, introducând o nouă dimensiune în interacțiunea dintre om și mașină. Design-ul telefonului va schimba pentru totdeauna industria electronică de consumă, precum și modul în care oamenii interacționează și percep lumea", a explicat Dr Bill Liu, fondatorul Royole Corporation.

Când este desfăcut, ecranul HD are o lățime de 20 de centimetri și încape în buzunar.
Dacă este pliat, trei ecrane, denumite principal, secundar și edge, sunt disponibile cu următoarele rate de imagine și rezoluțiii: 16:9/810x1440, 18:9/720x1440 și 21:6/390x1440. Ecranul edge afișează notificările și apelurile, mesajele de e-mail și SMS-urile. Aparatul și două camere foto de 20 și 16 megapixeli care pot fi folosite pentru a face poze în unghiuri unice, anunță producătorul.

Totodată, când telefonul este pliat, apelurile pot fi preluate de pe orice parte a ecranului, iar fotografiile pot fi făcute la fel, indiferent de partea display-ului îndreptată spre utilizator.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod