Lovitura încasată de Samsung: Primul smartphone cu ecran flexibil, lansat de altă companie

Samsung a fost devansată în cursa pentru lansarea primului telefon cu ecran flexibil. Modelul FlexPai înregistrează deja primele precomenzi.

Revoluția pe care Samsung o tot încerca de mai mulți ani a fost devansată de un alt producător. Compania Royale a lansat primul smartphone cu ecran flexibil din lume, un hibrid între un telefon mobil și o tabletă. Cu un display ultrasubțire și flexibil, care poate fi pliat de la zero la 180 de grade, modelul a intrat deja în faza de precomenzi, anunță agenția de presă Ferrari.

"FlexPai vă va schimba complet percepția asupra telefonului mobil tradițional și nevoia de a avea alte dispozitive mobile", a declarat un purtător de cuvânt al companiei Royale.

Potrivit companiei Royole Corporation, fondată de ingineri care au studiat la universitatea americană Stanford, ecranul flexibil poate fi integrat într-o varietate de produse și aplicații din mai multe industrii.

"Telefonul pliabil Royole FlexPai le oferă utilizatorilor o experiență diferită, revoluționară, comparativ cu telefoanele obișnuite. Rezolvă perfect contradicția dintre ecranele HD cu diagonală mare și portabilitate, introducând o nouă dimensiune în interacțiunea dintre om și mașină. Design-ul telefonului va schimba pentru totdeauna industria electronică de consumă, precum și modul în care oamenii interacționează și percep lumea", a explicat Dr Bill Liu, fondatorul Royole Corporation.

Când este desfăcut, ecranul HD are o lățime de 20 de centimetri și încape în buzunar.
Dacă este pliat, trei ecrane, denumite principal, secundar și edge, sunt disponibile cu următoarele rate de imagine și rezoluțiii: 16:9/810x1440, 18:9/720x1440 și 21:6/390x1440. Ecranul edge afișează notificările și apelurile, mesajele de e-mail și SMS-urile. Aparatul și două camere foto de 20 și 16 megapixeli care pot fi folosite pentru a face poze în unghiuri unice, anunță producătorul.

Totodată, când telefonul este pliat, apelurile pot fi preluate de pe orice parte a ecranului, iar fotografiile pot fi făcute la fel, indiferent de partea display-ului îndreptată spre utilizator.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod