Întâi divorțul, apoi partajul: Chris Pratt și fosta soție își vând casa. Câți bani cer

Chris Pratt și Anna Faris au divorțat la începutul lunii, după o căsnicie de opt ani. Acum își vând vila din Hollywood Hills și încearcă să obțină un profit bun.

Cuplul care s-a despărțit de curând a finalizat divorțul luna aceasta. Fiecare și-a găsit dragostea într-o altă relație, iar acum se ocupă de partaj, cea mai importantă problemă pe care o au acum de rezolvat fiind vânzarea proprietății de lux pe care o dețin în Hollywood Hills.

Cei doi vor să obțină 4,99 milioane de dolari de pe urma vânzării vilei construită în stil mediteranean, cu teren de tenis și sală de fitness. Ei au cumpărat-o cu 3,3 milioane în 2013 și urmăresc, așadar, să scoată un profit frumușel din această tranzacție - 1,7 milioane de dolari.

Actorii nu cer însă degeaba mai mulți bani: în cei cinci ani în care au locuit aici, ei au investit serios în renovarea acestei case, adăugându-i mai multe dotări, printre care și un bar.



Cu o suprafață de 436 de metri pătrați, casa construită în 1979 este decorată cu mult gust, având tavane din lemn, uși și ferestre arcuite și grinzi din lemn, relatează agenția IMP Features. Înăuntru se află trei dormitoare, patru băi plus una de serviciu, iar ceea ce ar fi trebuit să fie al patrulea dormitor a fost transformat într-un birou cochet.

Dormitorul principal este foarte spațios și are o zonă de relaxare în preajma unui șemineu impresionant, iar balconul dă spre curtea interioară.
Din această cameră se poate ajunge în sala de spa, dotată cu saună și jacuzzi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod