Top 5 culori de păr care se poartă în această iarnă

Deși zilele friguroase se apropie cu pași repezi, există și motive de bucurie: poți încerca culorile superbe de păr care sunt în tendințe pentru această iarnă

Dacă vrei să faci o schimbare de look sezonul acesta, o nouă culoare de păr ar putea fi o idee excelentă, mai ales că ai la alegere câteva trenduri foarte interesante. 

Pentru blondele plantinate care consideră că nuanța lor de păr este prea rece, poți "încălzi" puțin tonul, optând pentru o nuanță luminoasă de auriu. În cazul în care ești brunetă și vrei o schimbare subtilă, atunci încearcă nuanțe calde de castaniu.

Iată ce culori de păr se poartă în iarna 2019:
1 din 6

Rădăcini crescute

Se pare că obiceiul de a-ți lăsa părul să crească prea mult între două vopsiri pentru că nu ai timp sau chef să te vopsești a devenit oficial un trend. De fapt, este una dintre cele mai importante tendințe ale acestui sezon. Dar secretul este tranziția treptată de la culoarea rădăcinilor către cea a lungimii, folosind șuvițe în culoarea rădăcinilor aplicate pe lungime. Starurile au adoptat deja acest stil, două dintre ele fiind tenismena și creatoarea de modă Serene Williams, dar și actrița Margot Robbie. Rădăcinile "umbră" se potrivesc foarte bine dacă ești blondă, dar și dacă brunetă.

"Nu există o demarcație clară de unde încep și se termină rădăcinile, astfel că obții un efect precum cel creat de soare pe părul copiilor în timpul verii. Secretul este o blenduire delicată și obținerea unui efect cât mai natural. Este nevoie de câteva ședințe de colorare pentru a obține acest look", declară pentru instyle.com specialista în colorarea părului Sharon Dorram.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod