Dragoste sau carieră? Ce e mai important pentru fiecare zodie

Focalizarea exagerată pe muncă îţi poate face partenerul să se simtă ignorat. Cu toate acestea, dacă renunţi la tot pentru a-l face fericit, e posibil să pierzi oportunităţi grozave în carieră. E atât de greu de găsit un echilibru între cele două planuri?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are de muncit şi o va face.

S-ar putea să nu fie singur, dar este foarte înclinat spre independenţă şi ar putea foarte bine să funcţioneze de unul singur. Spiritul său antreprenorial şi motivaţia nelimitată de a-şi crea propriul drum în viaţă pot fi surse de inspiraţie pentru ceilalţi. Dar, oricine îşi doreşte să se cupleze cu el va trebui fie să ţină pasul cu el, fie să iasă din peisaj.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul vrea stabilitatea financiară pe de-o parte şi o viaţă fericită acasă pe de altă parte.

De regulă, semnele de pământ tind să pună prea mult accent pe sentimente sau ataşament emoţional, dar Taurul este excepţia de la regulă. Dacă nu le poate avea pe amândouă, dorinţa pentru lucrurile materiale va fi mai puternică decât sentimentele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au nevoie de alţi oameni în viaţa lor, dar asta nu înseamnă neapărat că au nevoie de un partener.

De fapt, pentru că ei sunt atât de abili de a se alătura oricărui grup şi de a-şi ajusta atitudinea emoţională într-o clipă, oricine s-ar căsători cu ei ar putea căpăta frustrări după un timp. Ei vor aprecia un partener care este capabil să îi ţină cu picioarele pe pământ atunci când sunt acasă, dar au nevoie să iasă în lume pentru a crea legături cu o mulţime de alte persoane. Dacă viaţa lor de acasă devine prea restrictivă, ei vor pleca.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul va pune dragostea înaintea oricărui alt aspect al vieţii sale, pentru că zodia lui este guvernată de casă şi familie.

Pentru el, familia lor este afacerea lui. Are o nevoie spirituală de a proteja oamenii pe care îi iubeşte. Chiar şi atunci când este singur, tinde să găsească oameni de care să aibă grijă. În afara casei, alte lucruri importante pentru el sunt îngrijirea medicală, predarea şi gătitul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se aşteaptă să fie rege atât acasă, cât şi la serviciu.

El iubeşte atenţia şi lauda. Nu orice Leu vrea să fie renumit, deşi majoritatea se comportă ca şi cum ar fi deja. Dacă partenerul său îl poate face să se simtă în centrul atenţiei acasă, cu singurantă va reuşi să-şi concentreze energia pozitivă asupra relaţiei lui romantice.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Emoţiile tind să o facă pe Fecioară să fie stresată.

Inteligentă şi analitică, ea are nevoie de un partener care nu se va plânge atunci când ea e îngropată în tabele şi scheme. Fecioara este un rezolvator de probleme, dar relaţiile ei pot deveni mult mai complicate decât foile sale de calcul. Dacă mariajul ei îi creează prea mult stres, Fecioara se va refugia în carieră ca act de auto-conservare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Stăpâna echilibrului, Balanţa ştie instinctiv cum să-şi echilibreze viaţa între casă şi muncă.

Ea realizează că ambele sunt importante şi preferă să nu fie nevoită să aleagă. Deşi Balanţa are o carieră potrivită abilităţilor sale, atunci când vine vorba de relaţii e valabilă zicala: "opusele se atrag". Balanţa vrea un partener adevărat, cineva care are trăsături şi talente care o completează, echilibrând astfel slăbiciunile şi punctele forte dintre ei doi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este întotdeauna îndrăgostit de cineva, dar rareori iubeşte atât de mult o persoană încât să o pună deasupra intereselor lui.

Scorpionul are deja un plan şi, de obicei, nu implică angajamente pe viaţă. Ambiţios şi pasional, el nu înţelege universul ca toţi ceilalţi şi ar fi dificil pentru el să-şi petreacă viaţa cu cineva care nu se află la nivelul lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul abia reuşeşte să aibă acelaşi loc de muncă mai mult timp, deci cum ar putea fi posibil să rămână interesat de o persoană pentru întreaga viaţă?

Esenţa Săgetătorului este aceea de a continua să se mişte, de a continua să înveţe şi de a căuta mereu experienţe noi. Cele mai bune cariere pentru el sunt cele care îi oferă ceva nou de făcut în fiecare zi, călătorind în mod constant ar fi ideal. Asta nu înseamnă că nu îşi va găsi niciodată un partener de viaţă, dar sigur nimeni nu îl va linişti şi schimba.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este reprezentat de cariera de lungă durată, în general.

Partenerul său trebuie doar să se obişnuiasă cu munca lui nesfârşită. Chiar şi atunci când încearcă să se relaxeze acasă, o parte din mintea lui va fugi mereu la muncă. Ambiţios şi dedicat, el este un partener excelent pentru cineva care vrea să îşi petreacă întreaga viaţă alături de el şi care nu se preocupă prea mult de spontaneitatea romantică. Capricornul nu se implică prea uşor în relaţii, el ia în serios căsnicia, doar că are pretenţia de a nu i se cere să-şi dovedească iubirea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este independent şi nu suportă să fie legat de cineva sau de ceva.

El încearcă mereu să facă lucrurile mai bine pentru ceilalţi şi nu are timp sau energie pentru a se dedica unei relaţii amoroase. Oricine se va căsători cu un Vărsător va trebuie să înveţe să se descurce singur, indiferent dacă problema sau cauza îi priveşte pe amândoi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii nu pot trăi fără dragoste. Când ei iubesc pe cineva, acea persoană devine cel mai important lucru din viaţa lor.

Ei vor fi mulţumiţi de orice job, atât timp cât relaţia lor sunt satisfăcătoare din punct de vedere spiritual. Viaţa lor se învârte în jurul familiei şi al prietenilor. Unele semne trebuie să fie atente să nu amestece viaţa profesională cu cea amoroasă şi să nu îşi aducă munca acasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod