5 zodii care iubesc prea mult mâncarea. Sunt extrem de pofticioase!

Pentru mulţi dintre noi, mâncarea este mai mult decât o necesitate, este o obsesie!
Încercăm în mod constant lucruri noi şi ne bucurăm la maximum de ceea ce ne place. Putem mânca destul de mult la cină, dar nu putem rezista fără desert. Dar, când mâncarea devine atât de importantă şi nu e doar o necesitate, atunci e nesănătoasă pentru noi. Mulţi oameni devin dependeţi de anumite alimente şi nici măcar nu îşi dau seama de asta.

Când mâncarea pe care o consumi este dăunătoare pentru sănătatea ta şi totuşi o mănânci sau când mâncarea este mai importantă decât persoanele cu care te aşezi la masă, e posibil să fii obsedat de ea.

Uneori, când oamenii iubesc prea mult mâncarea, ei se ruşinează şi fac acest lucru în secret.
Trebuie să mâncăm pentru a trăi, deci nu e posibil să renunţi complet la mâncare. Totuşi, o dependenţă alimentară este o problemă foarte gravă. Trebuie să existe un echilibru în care să ne putem bucura de mâncare şi să nu ne facem singuri rău prin consumul ei exagerat.

Care sunt zodiile care iubesc prea mult mâncarea?


Taur

Taurul tinde să se concentreze prea mult pe mâncare. El va comenta cum arată, cum miroase şi ce gust are. El îşi gândeşte fiecare masă, aşa că nu e de mirare să caute meniul pe site-urile restaurantelor şi să decidă ce va comanda înainte de a ajunge acolo. Taurul nu vrea să rateze nimic din cele mai recente tendinţe în materie de mâncare.
Atunci când face o alegere alimentară greşită, el va regreta şi se va simţi ca şi cum ar fi pierdut o masă.

Balanţă

Balanţa încearcă să aibă o rutină pentru mese, ştie orele de bază ale micului dejun, prânzului sau cinei, însă nu reuşeşte să ţină cont de ele de fiecare dată. Ar putea lua un mic dejun dublu şi apoi să nu mai mânânce nimic până la cină sau va mânca haotic pe parcursul întregii zile. Îi plac gustările şi, dacă are poftă de ceva, nu contează că se apropie ora mesei şi că îşi va strica apetitul. O să aibă ceea ce vrea, când vrea. Balanţa este fanul numărul unu al gustărilor în miez de noapte.

Peşti

Peştii folosesc adesea mâncarea ca o modalitate de a se simţi mai bine şi au o listă lungă de alimente care le oferă confortul necesar.
Dacă suferă, ei au tendinţa de a mânca până se vor simţi mai bine. Sunt deschişi să încerce tot felul de lucruri noi în bucătărie, dar ei iubesc mâncarea junk şi stradală. Atunci când încep maratonul mâncatului, Peştii sunt adesea stresaţi sau starea lor de spirit este una proastă.

Leu

Leul adoră să mănânce, dar ceea ce îi place cu adevărat este mâncarea costisitoare şi bine pregătită. Leul nu optează pentru mâncarea nesănătoasă, ci îşi doreşte o experienţă culinară deosebită. Leul vrea un decor frumos, un personal competent şi un meniu atent pregătit de un bucătar talentat. Leul nu prea mănâncă acasă decât atunci când organizează o petrecere fabuloasă, în care se poate răsfăţa atât pe el însuşi, cât şi pe oaspeţii săi.


Berbec

Berbecului îi place să aibă aventuri şi asta le include şi pe cele culinare. Dacă există vreun restaurant în aer liber, suspendat de o macara la metri distanţă de pământ, atunci Berbecul va fi prezent să-l testeze. Nu se limitează la alimentele obişnuite şi îi place să încerce tot mai multe preparate inedite. Berbecul are un apetit uriaş pentru tot ceea ce are viaţa de oferit.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod