6 lucruri pe care Elle Macpherson le face în fiecare zi pentru un somn perfect

Supermodelul australian are câteva trucuri care o ajută să se bucure de un somn perfect


Elle Macpherson a împărtășit recent un mic secret al aspectului ei tineresc: faptul că ia micul dejun mai târziu, mai ales dacă a mâncat mai târziu cu o seară înainte, lungind la maximum intervalul dintre ultima masă a unei zile și prima din următoarea.

Postul intermitent îi permite organismului să ia o mică pauză de digestie. Această opțiune a devenit tot mai populară pentru beneficiile sale pentru sănătate, de la creșterea energiei, aducerea glicemiei la nivel optim și reducerea inflamației din corp.

Conform Harvard Medical School, dacă este ținut la momentul potrivit al zilei și e încadrat într-un regim alimentar sănătos, postul intermitent poate reprezenta o abordare realistă, solidă și efectivă pentru scăderea în greutate, precum și pentru prevenirea diabetului.

Procesul este incredibil de eficient, susține Elle, pentru că îi dă un răgaz organismului înainte de a începe din nou digestia.

"Oamenii spun că micul dejun e cea mai importantă masă a zilei și sunt de acord, dar contează la ce oră iei micul dejun", a spus supermodelul australian pentru site-ul Mind Body Green. "Pentru mine, unul dintre cele mai importante lucruri este să dau o mică pauză digestiei. Iau micul dejun mai târziu, mai ales dacă am mâncat mai târziu seara", a adăugat ea.

Elle își începe ziua cu un pahar cu apă caldă și lămâie, care îi conferă o mulțime de beneficii. Potrivit experților, printre acestea se numără întărirea sistemului imunitar, echilibrarea nivelului PH-ului și o piele tonifiată și strălucitoare. Apa caldă cu lămâie ajută, de asemenea, digestia, dar taie și senzația de foame de care ar putea suferi cineva care ține post intermitent.

Puțin mai târziu, Elle întrerupe mini-postul cu un suc din mai multe fructe și legume pe care îl face singură.
Băutura e un amestec de țelină, kale, lămâie, jumătate de măr, broccoli, varză, usturoi, ghimbir, turmeric, pătrunjel, coriandru, dovlecel și mazăre. Ea adaugă și două lingurițe cu vârf din pudra pe care a lansat-o, WelleCo's Super Elixir Greens, un supliment alimentar căruia îi atribuie puteri supranaturale.

Potrivit site-ului WelleCo, acest produs a fost conceput de doctori nutriționiști și conține 45 de ingrediente întregi premium. Macpherson bea zilnic sucul verde, iar rezultatele se văd, dar alegerea ei de a mânca micul dejun mai târziu are și dezavantaje. La începutul acestei luni, Elle a mărturisit că dependența ei de sucuri a forțat-o să meargă frecvent la dentist, ca să-i scoată petele de pe dinți. "Pentru că-mi place să beau multe sucuri, dinții trebuie curățați mai des ca să scoatem petele.
E bine să începi fresh anul"
, a scris vedeta pe Instagram în primele zile din ianuarie.

Din fericire, Elle nu trăiește numai cu sucuri. Ea a dezvăluit pentru Mind Body Green că bea doi sau trei litri de apă în fiecare zi și urmează o dietă pe bază de legume, pește, ouă, pastă vegetală și shake-uri cu ciocolată făcută din pudra cu proteine din plante WelleCo, apă și semințe de cânepă.

În decembrie, supermodelul a povestit că a adoptat acest regim după ce la 49 de ani s-a speriat când a sesizat că se simțea vlăguită și a decis să consulte un nutriționist. "I-am spus că nu mă mai simțeam eu însămi, nivelul meu de energie nu era cel obișnuit, pielea era uscată și ceva nu mergea", a spus ea.

Medicul i-a răspuns că cel mai probabil avea un PH scăzut din cauza stresului, al oboselii acumulate în călătorii și a programului haotic, recomandându-i o pudră cu suplimente pe care Elle o putea turna în sucuri și în smoothie-uri.
Așa a ajuns să îndrăgească foarte mult aceste băuturi și s-a născut formula suplimentului WelleCo Super Elixir. Iar după ce a trecut de 50 de ani acum patru ani, Elle spune că se simte mai puternică și mai sigură pe ea ca oricând.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod