Priveliști de vis: Top 10 imagini din rețeaua Airbnb cu cele mai multe like-uri pe Instagram

De la o panoramă superbă de pe Coasta Amalfi până la o imagine surprinsă într-o cabană din deșertul californian Mojave, acestea sunt cele mai apreciate imagini de pe Instragam făcute în camerele rețelei Airbnb.

Există un motiv clar pentru care aceste imagini de pe contul de instagram al companiei Airnbnb au foarte apreciate în 2018: sunt absolut uimitoare.

Toate fotografiile au fost făcute de oaspeți în timp ce erau cazați în rețeaua serviciului online de închiriere pe termen scurt a locuinţelor particulare din întreaga lume. Cei care au făcut aceste imagini s-au bucurat de panorame de vis, precum lacul Wakatipu din Noua Zeelandă, văzut chiar din baia splendidă a unei proprietăți, sau deșertul Mojave, din California.

Fotografiile de tip landscape domină topul celor mai apreciate 10 imagini de pe Instagram în 2018, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod