Cea mai norocoasă cățelușă ghinionistă din lume: A fost străpunsă de o săgeată, dar a supraviețuit miraculos

O cățelușă a supraviețuit ca prin minune după ce a fost străpunsă de o săgeată care i-a intrat prin cap și a ieșit prin spate. Se oferă recompensă pentru găsirea autorului acestei fapte oribile.
Loca, o cățelușă de numai cinci luni, a avut mare noroc. Ea a fost găsită, săptămâna trecută, cu o săgeată înfiptă în cap, care i-a străpuns și spatele, și a fost dusă imediat la o clinică veterinară din Columbia, Carolina de Sud, unde medicii au constatat că săgeata a ratat de puțin organele vitale.

Familia care o îngrijea a găsit-o pe Loca în spatele curții, iar atacatorul a fugit. Când a văzut-o în ce hal era, Nikki Sauer, managerul clinicii Paws and Claws Animal a simțit că l-ar strânge de gât pe cel care a făcut așa ceva. "Pentru nemernicul care a crezut că e Ok să facă așa ceva, sper să arzi în Iad. Nu sunt sigur că ai aflat, dar această cățelușă drăgălașă de 5 luni are o familie, iar mama ei este ofițer de poliție. Au camere pe proprietate și mă rog la Dumnezeu să te fi prins măcar una dintre ele", a scris Sauer pe Facebook.

Familia a dus-o de urgență pe Loca la clinica pentru animale, iar medicii au reușit să o stabilizeze, apoi au operat-o și au scos săgeata, relatează agenția de presă Ferrari.

"Am fost șocați când am văzut radiografia și am observat că săgeata i-a ratat miraculos creierul esofagul și a trecut milimetric pe lângă splină! Este cea mai norocoasă câțelușă ghinionistă din lume", este mesajul clinicii după intervenția chirurgicală.

Potrivit ultimelor informații, animalul s-a refăcut rapid, iar organele sale vitale funcționează perfect. Loca s-a întors acasă, la familia ei, și pare să fi trecut peste șocul pe care l-a trăit.

Clinica a anunțat că oferă o recompensă de 1.500 de dolari pentru orice informație care conduce la prinderea autorului faptei. "Această formă de cruzime trebuuie să înceteze!!! Viața ei contează și Loca merită să i se facă dreptate pentru o asemenea cruzime!", se arată pe pagina de Facebook a clinicii.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod