Avem o singură planetă: 32 de imagini care dovedesc că încălzirea globală nu e un mit

Provocarea #10YearChallenge a devenit virală și s-a extins și în domeniul protejării mediului. Imaginile vechi și cele din prezent dovedesc că încălzirea globală e un fenomen real.
#10YearChallenge a devenit una dintre cele mai populare provocări din rețelele de socializare. Dar printre selfie-uri și imagini amuzante, o versiune serioasă a acestei inițiative ne îndeamnă să ne punem mai multe întrebări despre impactul nostru asupra planetei. În definitiv, avem toți o singură casă și, din păcate, nu conștientizăm cât de fragilă este: Pământul se schimbă mai repede decât ne dăm noi seama. Și nu în bine!

Provocarea #10YearChallenge extinsă le problemele de mediu demonstrează că încălzirea globală și schimbarea climei nu sunt mituri.
Montajele foto publicate de Bored Panda ne arată doar câteva dintre distrugerile masive pe care le-a suferit ecosistemul planetei în ultimul deceniu. Este un semnal de alarmă care ne îndeamnă la cumpătare și la acțiune pentru a opri poluarea masivă, exploatarea excesivă a faunei și florei și alte activități distructive care ne îndreaptă spre un dezastru inevitabil.

Așa cum susțin activiștii de mediu, aceasta este singura provocare care contează cu adevărat. #10YearChallenge ne arată adevărul pe care nu-l mai putem ignora: Pământul e în pericol și, odată cu el, noi toți.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod