Doar prieteni sau mai mult? Céline Dion și dansatorul Pepe Muñoz, mână-n mână la Paris

La câteva zile după ce i-a adus un omagiu soțului ei răpus de cancer, cântăreața în vârstă de 50 de ani a apărut în public cu prietenul ei, dansatorul spaniol Pepe Muñoz (34 de ani).

Din 2017 se tot spune că între Céline Dion și Pepe Muñoz ar fi mai mult decât o relație de prietenie, iar cei doi au negat amuzați speculațiile pe această temă. Însă nici nu s-au ferit să se afișeze împreună, așa cum au făcut-o zilele trecute, la Paris, unde au urmărit câteva prezentări de modă.

Cei doi au avut mai multe apariții împreună (unele chiar foarte tactile, remarcă Daily Mail), în capitala Franței, unde au urmărit mai multe show-uri la Săptămâna Modei Haute Couture. Ei au asistat miercuri la show-ul Alexandre Vauthier Haute. Îmbrăcați asemănător, cu jachete din piele, cei doi nu s-au ferit de fotoreporteri la ieșirea din hotel.



Pepe a optat pentru o geacă neagră de motociclist, cu fermoar, pantaloni negri, mănuși fără degete și pantofi sport de aceeași culoare. Cu ochii acoperiți de ochelarii de soare, el ținea la piept cu o mână o geantă trasă pe după umăr.

Cu un look impecabil, vedeta purta o jachetă de culoarea prunei, strânsă în talie cu o curea lată neagră, o helancă neagră, pantaloni mulați din piele și ghete negre Nicholas Kirkwood. Ea și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare în stil retro, mănuși negre din piele și o geantă din piele neagră lucioasă.

Céline și Pepe au luat loc în primul rând și la prezentarea de joi a colecției primăvară/vară 2019 a RVDK Ronald Van Der Kemp, iar gesturile lor trădau o apropiere evidentă, dasatorul aranjându-i ținuta vedetei, iar aceasta ținându-și mâinile pe genunchii lui.

Cei doi au negat anul trecut că ar avea o relație sentimentală.
"Încă râdem de asta. Pot conta pe ea când am nevoie să vorbesc cu cineva și sunt gata să o ascult și eu", a declarat Pepe Muñoz pentru Montreal Gazette. "Céline este o femeie complet transparentă. Nu înșală. Este exact ceea ce vedeți: drăguță, tandră, generoasă, mereu gata să ofere tot ce are mai bun", a mai spus dansatorul spaniol.

Într-o altă apariție notabilă, cântăreața a strălucit pe străzile din Orașul Luminilor într-un costum argintiu, cu un sacou cu un singur nasture și cu umeri înălțați, pe sub care nu mai purta nimic, pantaloni suflecați, și încălțată cu pantofi aurii. Ea și-a completat ținuta cu bijuterii din aur și o gentuță aurie, în vreme ce prietenul ei a preferat o ținută lejeră - jeanși tăiați, un hanorac gri și nelipsita geacă neagră din piele, în picioare având pantofi sport.

Pe 14 ianuarie, la trei ani de la moartea soțului ei, René Angélil, Céline Dion a postat pe Instagram o imagine cu el, din vremurile bune, când amândoi erau fericiți.
"Dragul meu René... mereu cu mine... mereu vei fi. În memoria ta...", a scris vedeta.

René a murit pe 14 ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, după trei ani de tratament contra cancerului la gât. În august 2015, Celine Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul său dorea să-şi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

Solista a mai suferit o pierdere după ce Daniel Dion, unul dintre fraţii ei, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins. Acesta a decedat la două zile după ce soţul ei a încetat din viaţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod