Musafirul nepoftit: 40 de imagini în care Kendall Jenner e luată magistral peste picior

Un artist cu simțul umorului se folosește de Photoshop ca să se bage în toate pozele cu Kendall Jenner. Parodiile lui sunt un plus pentru imaginea vedetei.
Kendall Jenner are un fan (sau un obsedat, în sensul bun al cuvântului) pe urmele sale: Kirby Jenner a devenit cunoscut în mediul online după ce s-a autointitulat "frate geamăn secret" al vedetei și este decis să apară în fiecare imagine alături de Kendall.

Este evident că relația dintre cei doi "gemeni" este doar în mintea lui Kirby, dar ceea ce-i dă lui prin cap e chiar amuzant - cu ajutorul Photoshop, el editează imaginile în care apare Kendall și se introduce alături de ea, în ipostaze hilare.

După doi ani în care și-a făcut un renume din parodierea foarte reușită a fotografiilor vedetei, Kirby a strâns acum peste un milion de admiratori ai paginii sale de Instagram, acolo unde își prezintă toate "giumbușlucurile", relatează Bored Panda.
Oamenii se distrează urmărindu-l cum calcă pe covorul roșu alături de Kendall Jenner sau cum mănâncă pizza cu ea.

Fotografiile sunt atât de bine prelucrate, iar situațiile atât de naturale, încât ai senzația că acestea sunt reale. Ba chiar a reuşit să scoată nişte cadre mai interesante decât cele postate inițial de Kendall, Chiar dacă nu sunt reale, imaginile, așa cum le-a gândit simpaticul mustăcios Kirby sunt foarte inspirate şi te fac să zâmbeşti. Iată cum a râs de Kendall Jenner într-o nouă serie amuzată de trucaje foto!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod