Are tata un băiat! Bebelușul care e deja bărbat - FOTO

Dacă tot s-a grăbit și s-a născut prematur, Ryan a luat-o deja mult înaintea altor bebeluși. Tatăl său și l-a imaginat în postura de bărbat, în mai multe imagini amuzante.
Ryan s-a născut cu nouă săptămâni mai devreme și cântărea doar 1,36 kilograme. A fost ținut șase săptămâni în incubator și timpul parcă încremenise pentru părinții lui. Dar micul Ryan s-a luptat ca să rămână în această lume și a reușit să treacă de perioada critică, iar acum tatăl său l-a făcut vedetă, pozându-l în ipostaze tipi bărbătești - bărbierindu-se, tăind lemne, reparând mașina, plecând la muncă și tot așa. E o serie amuzantă, foarte reușită, care te face să zâmbești.

"Când s-a născut fiica mea, acum mai bine de doi ani, am editat în Photoshop câteva imagini în care ea apărea ca un bebeluș care făcea sport și îmi doream să fac ceva asemănător și cu fiul meu.
Deși lucrurile n-au mers așa cum plănuiam, n-am vrut să abandonez ideea. Chiar glumeam amândoi și spuneam că el nu a fost un prematur, ci un <<avansat>> - așa că am venit cu ideea că ar trebui să prelucrez niște poze cu el în care face treburi bărbătești"
, a explicat Matt Mac, tatăl lui Ryan, pentru Bored Panda.

Fiecare fotografie a luat cam 15-20 de minute, cel mai mult durând stabilirea setărilor și editarea. Mai întâi, Matt trebuia să caute ținuta potrivită pentru fiecare ipostază, apoi aranjarea decorului, pregătirea setărilor și a luminilor.
Unele cadre au fost foarte elaborate, a spus tatăl băiatului.

Matt a editat apoi fiecare imagine cu ajutorul Photoshop, scoțându-se din imagini și îmbunătățindu-le cât mai mult culorile și aspectul general. "Soția m-a ajutat de multe ori, ținându-l în anumite poziții pentru ca eu să-i pot lipi mânuțele sau picioarele de anumite obiecte pe care el nu le-ar fi putut ține, cum ar fi undița sau mașina pe care o repară", a povestit Matt.

Imaginile sale sunt foarte apreciate, iar mulți dintre cei care le-au admirat au spus că au fost puțin dezamăgiți când au ajuns la capătul seriei foto.
Cei mai mulți s-au distrat, dar au fost și persoane care s-au gândit la siguranța copilului, neștiind cum au fost create scenele. "Le-am explicat că pericolul e generat de Photoshop și că întotdeauna Ryan a fost bine ținut, nu a pățit nimic. Sunt curios ce părere va avea Ryan peste 18 ani, când va fi mare", a spus bărbatul.

Matt a încheiat cu un mesaj optimist pentru părinții care au bebeluși născuți prematur: "Cele trei sfaturi de bază pe care le pot da sunt să aibă răbdare, să fie optimiști și să caute sprijin."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod