Meghan Markle își pune sarcina în centrul atenției: „Ați văzut ce burtă am?“ - VIDEO

Ducesa gravidă în șase luni nu pierde nicio ocazie de a-și etala sarcina. O înregistrare video prezintă toate trucurile pe care le folosește ca să-și arate burta la evenimentele publice.

Multe femei sunt foarte fericite că urmează să devină mame și își expun cu mândrie sarcina, iar Meghan Markle nu face excepție. O înregistrare video arată cum ducesa în vârstă de 37 de ani folosește o combinație între alegerie vestimentare iscusite și gesturi deliberate prin care își arată burta la evenimentele publice, pentru ca astfel să fie în centrul atenției.

Într-un montaj video publicat de Daily Mail se vede cum, la mai multe evenimente publice, ducesa își trage haina cu mâinile, dezvăluindu-și burta, iar stilistul Lucas Armitage a observat că Meghan evită brandurile vestimentare axate pe produse create special pentru femeile însărcinate, preferând în schimb ținute de designer mai strâmte, care îi subliniază sarcina.



Totodată, ea apelează la combinații de contrast între haine și rochii care îi scot în evidență burta, scrie ziarul britanic. "Se bucură că este însărcinată și știe că este ceea ce vor oamenii să vadă când ea participă la evenimentele publice", a explicat Lucas.

Judi James, expertă în limbajul corpului, spune că Meghan își dă haina la o parte deseori, în mod deliberat, asigurându-se că i se vede burta, iar acesta este un exemplu clar că ea vrea să atragă astfel atenția.

Ducesa de Sussex a renunțat la hainele pentru femei însărcinate, create de H&M și Asos, și a urmat exemplul cumnatei sale, Kate, care a reușit să poarte creațiile designerilor preferați când a fost ultima oară însărcinată.
Astfel, ținutele adoptate de Meghan au devenit mai strimte, iar sarcina ei este foarte vizibilă.

Iar această strategie este vizibilă și în cazul ținutelor de iarnă, arată Lucas - cu două săptămâni în urmă, Meghan Markle a purtat aceeași haină de culoare crem pe care a îmbrăcat-o în toamnă, mai precis în luna octombrie, cu ocazia unei vizite în Sussex, în primele luni de sarcină.
Cu câteva zile mai înainte, ducesa a purtat o rochie roșie de peste 1.200 de euro, o creație a brandului canadian Sentaler, care nu produce ținute pentru femeile însărcinate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod