Meghan Markle își pune sarcina în centrul atenției: „Ați văzut ce burtă am?“ - VIDEO


Croielile normale o obligă pe Meghan să-și lase hainele cu nasturii desfăcuți și să opteze doar pentru un cordon ușor strâns sau să le lase pur și simplu desfăcute complet ca să-i încapă burta, arată stilistul citat de Daily Mail. "Cred că preferința ei pentru ținutele de designer o fac să găsească greu hainele care să se potrivească cu burta, așa că îmbracă haine normale și le lasă neîncheiate. Este evident că e fericită să-și arate burta și poartă rochii strimte pe sub haine", a declarat Lucas Armitage.

"În timp ce multe personalități din familia regală britanică își ascund burta sub rochii pentru femei însărcinate și o acoperă discret cu haine, mândria și bucuria lui Meghan de a deveni mamă se vădesc în faptul că ea nu contenește să-și atingă burta, iar această expunere e un mod de a împărtăși veștile bune cu publicul"
, consideră Judi James.



Lucas a analizat și felul în care ducesa de Sussex folosește culorile pentru a-și menține burta în centrul atenției: "De exemplu, cu roșul și movul (ținuta pe care Meghan a purtat-o în vizita din Merseyside, n.r.), contrastul de culori chiar atrage atenția asupra sarcinii. Dacă ar fi ales culori uniforme, burta ar fi fost mai puțin evidentă. Cineva precum Kate probabil ar fi purtat aceeași culoare pe sub haină și nu ar fi optat pentru un contrast", a spus stilistul.

Anunțul despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a fost făcut pe 15 octombrie de biroul de presă al cuplului regal.
Copilul celor doi duci va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii și se va veni pe lume în primăvară.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod