Sucurile "magice" cu care slăbește Andreea Marin

Vedeta le-a dezvăluit admiratorilor ingredientele-minune care o ajută zilnic în lupta cu kilogramele în plus.

Ea a postat pe Facebook câteva imagini cu sucurile pe care le consumă pentru a-şi lua doza de minerale şi de calorii, astfel încât să facă faţă şi efortului zilnic.

"Atât de simplu, dar atât de sănătos şi bun! Sucurile pentru detoxifiere pe care le-am primit acasă sunt cu adevărat eficiente şi seamănă cu cele pe care le-am experimentat la Bodrum. În imagine, vedeţi sucul de dimineaţă (Zero Gravity), care este făcut din măr verde, pătrunjel, orz şi spirulină. Cel portocaliu conţine măr, morcov şi ginger şi are un nume simpatic: Bugs Bunny", a scris Andreea.

"Preferatul meu, însă, este cel de după-amiază pe care îl asociez cu energia, de aceea îl şi beau în preajma orei de antrenament la Hypoxi (un tip de antrenament despre care v-am mai vorbit, foarte eficient, găsiţi detalii pe: www.hypoxistudio.ro): un amestec de ananas, ginger, coriandru (busuioc), psyllium şi Eco Green Multivit.

Fiecare porţie are 300 ml. Tot astăzi voi avea în geanta mea şi un smoothie de porumbe: porumbe, ananas, măr. Şi apă alcalină cât încape."



Vedeta a postat și câteva sfaturi pentru un regim sănătos: "Dacă nu eşti în perioada de detoxifiere şi vrei doar să te menţii hrănindu-te sănătos, fireşte că poţi şi să mănânci, ai grijă însă să nu strici echilibrul cu alimente grele, prăjite, etc. Bazează-te pe ceea ce-ţi oferă natura (verdeţuri, fructe, legume) şi caută să nu consumi carne în proporţie mai mare de 30% din întregul aport de hrană pe zi, dacă nu eşti vegetarian (eu prefer peştele).

Evită zahărul (inamicul sănătăţii, nu doar al siluetei), există multe soluţii dulci care nu conţin zahăr, ci înlocuitori sau bazează-te pe aportul de zahăr din fructe. Iar în privinţa ingredientelor şi a seminţelor care îţi condimentează viaţă, în bucătăria mea găseşti o bogăţie în acest sens. O să va arăt <<comoară>> mea într-o postare viitoare."



Când nu are timp pentru a-și prepara sucurile, Andreea păstrează câteva pliculețe speciale în poșetă. "Ce fac atunci când ziua e plină, nu am timp să trec pe acasă să fac sucuri sau să le iau din frigider pe cele deja pregătite, nu am timp să opresc undeva măcar pentru a lua o supă? Mă bazez pe pliculeţele din geantă pe care doar le dizolv într-un pahar cu apă.

În felul acesta, am la mine rezervă de lăstari, alge şi germeni, despre care va voi poveşti mâine, pentru că acum fug către ora de sport", a mai scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod