Prețul frumuseții: Jessica Alba, transpirată și copleșită de efort

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița în vârstă de 32 de ani muncește mult pentru a arăta bine. Jessica Alba urmează de șapte zile un program de fitness solicitant, care a cam lăsat-o fără vlagă. După un antrenament istovitor, vedeta arată complet schimbată.
În spatele frumuseții sale se află zeci de ore de antrenament. Jessica Alba se află în a șaptea zi a programului de fitness pe care îl urmează cu sfințenie. Iar pentru a dovedi cât de mult o solicită acest plan de pregătire, ea a postat marți pe Instagram o imagine în care ea apare transpirată și extenuată după efortul depus.

Chipul ei obosit, fără machiaj și plin de transpirație, precum și ochii ei triști, nu transmit senzația de fericire, dimpotrivă. Îmbrăcată cu un top galben fosforescent și cu părul strâns cu o bandană albastră, Jessica pare sfârșită, doborâtă de efort.
 
 
 
Vedeta a scris lângă imaginea poastată: "Nu e de așteptat să te simți mai bine după ce faci exerciții?" - semn că ea se simțea epuizată după ședința de fitness.
 
 

Deși nu arăta așa de bine precum își dorea, Jessica a adăugat pe parcusul programului câteva imagini cu ea din fiecare zi de antrenament. În a treia zi, de exemplu, ea s-a pozat în oglindă cu telefonul, apoi a scris lângă imaginea postată pe Instagram: "Ziua 3.
Motivată pentru muncă"
.
 
 
 
 

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, postările online ale vedetei sunt o acțiune de promovare a noii sale cărți, intitulată "The Honest Life" ("O viață cinstită"), un ghid despre cum să trăiești sănătos. Volumul publicat în luna martie a fost editat de firma ei, The Honest Company, care vinde produse ecologice pentru îngrijirea copiilor și articole de curățenie pentru gospodărie la prețuri avantajoase.

Nu este pentru prima dată când Jessica Alba, mamă a doi copii, se implică într-o activitate serioasă pentru a-și menține tonusul și silueta. Într-un interviu recent pentru magazinul online Net-A-Porter, ea a dezvăluit care este secretul său pentru a slăbi: e a mărturisit că după a doua naștere a purtat, timp de un semestru, două brâuri speciale. "A fost brutal: nu e pentru oricine. Am purtat un corset dublu zi și noapte, timp de trei luni. A fost epuizant, dar a meritat", a explicat ea. 

În ciuda siluetei zvelte şi a abdomenului plat, Alba a mărturisit recent că nu urmează o dietă strictă, dar că mănâncă multe legume, proteine fără grăsime, fructe şi fibre.
"Dietele sunt pentru păsări", a spus aceasta. "Cred că trebuie să te alimentezi într-un fel care te face să te simţi cel mai bine."

Regimul de efort la care s-a supus Jessica Alba i-a dat însă și bătăi de cap. În februarie, actriţa americană s-a grăbit spre un spital din Los Angeles, în plină noapte, din cauza unor simptome care au făcut-o să creadă că suferise un accident vascular cerebral.
 
 

Actriţa în vârstă de 31 de ani se afla cu soţul ei, Cash Warren, în vila lor din Los Angeles, în momentul în care a început să nu îşi mai simtă una dintre mâini, să aibă palpitaţii şi dureri de cap. 
Invitată în talk show-ul prezentat de Jimmy Kimmel, Jessica a spus că era "îngrozită" în acele momente. "Am crezut că am suferit un accident vascular cerebral. Am crezut cu adevărat că asta se întâmpla. Era ora 02.30, m-am trezit şi mâna mea a început să amorţească. Mi-a amorţit toată mâna. Era moartă, nu am putut s-o mişc deloc. Tot braţul îmi amorţise, aveam frisoane reci în zona cefei şi a frunţii.
Nu puteam să îmi mişc faţa"
, a povestit actriţa.

Cuprinsă de panică, Jessica a căutat pe internet informaţii despre acele simptome şi a descoperit că ele caracterizau accidentul vascular cerebral. Ea l-a contactat pe singurul medic pe care ştia că putea să conteze la acea oră - pediatrul fiicelor sale. "I-am trimis un sms pediatrului meu. Este pediatrul fiicelor mele, dar era singura persoană care putea să îmi răspundă la ora 02.30", a explicat actriţa. "I-am spus: «Am aceste simptome... şi toate se înrăutăţesc». El mi-a răspuns: "Eşti puţin prea tânără pentru asta."

Actriţa a fost transportată în acea noapte la un spital din apropiere, unde i-a fost făcută o tomografie, iar medicii au diagnosticat-o cu sindromul de canal carpian, o afecţiune relativ banală, care poate să provoace dureri, amorţeli şi înţepături la nivelul mâinilor şi al degetelor.
 
 

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005).
Printre cele mai recente filme ale tinerei actriţe americane se numără "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) şi "Ziua îndrăgostiţilor" (2010).
Actriţa îşi va relua rolul stripteuzei Nancy Callahan în "Sin City: A Dame to Kill For", a cărui lansare este pregătită pentru luna octombrie şi în care va juca alături de Mickey Rourke, Michael Madsen şi Devon Aoki.

Jessica Alba este căsătorită cu producătorul de film Cash Warren. Cei doi au împreună două fiice - Haven Garner, născută în august 2011, şi Honor Marie, născută în iunie 2008, la o lună de la căsătoria lor, celebrată în California.


Foto: Hepta / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 19 Iul 2013, 23:28
    comment

    tot frumoasa este

    4
    0

  • ... pe 19 Iul 2013, 21:32
    ?

    cred ca asta nu mai are ce arata... propun in viitor sa arate si iritatiile la subrat sau in zonele intime... ca transpiratia deja am vazut-o desi as fi preferat sa vad un om ingrijit...

    1
    4

  • bleah pe 19 Iul 2013, 21:30
    fetisuri?

    bai frate.... cum sa te pozezi in halul asta... cu toate sudorile pe tine... scarbosssssss

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod