Horoscop: Bună sau rea? Cum te preferă în funcţie de zodia sa

Când vine vorba de alegerea unei partenere de cuplu, unii bărbaţi caută femei inocente, care emană bunătate, în timp ce alţii se simt atraşi de acele femei-vipere, care emană răutate prin toţi porii. Preferinţele bărbaţilor diferă în funcţie de zodia lor.

Horoscop: Cum să-i gâdili orgoliul în funcţie de zodia lui

Orgoliul poate fi motorul unor decizii importante pe care un bărbat le ia în plan sentimental. Unii bărbaţi aleg să rămână burlaci pentru a face cuceriri după cuceriri, în timp ce alţii se implică într-o relaţie fiind de părere că se pot simţi împliniţi lângă o singură femeie.

Horoscop: Cum îl convingi să te răsfeţe mai mult, în funcţie de zodia lui

Iubitul tău s-a transformat dintr-un bărbat atent şi romantic, într-unul nepăsător cu privire la persoana ta? Dacă simţi că şi-a dat osteneala la început, iar acum s-a culcat pe-o ureche, iată ce trebuie să faci ca să-l convingi să te răsfeţe mai mult, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cum să-ţi revigorezi relaţia cu iubitul în funcţie de zodia ta

Simţi că în relaţia ta de cuplu s-au adunat câteva tensiuni şi ai vrea să apeşi un buton de "refresh" pentru a face totul să revină la normal? E cazul să faci unele schimbări de atitudine.

Horoscop: Care sunt cele mai mari slăbiciuni ale lui în funcţie de zodie

Dependenţa de cafea, tutun, alcool, substanţe halucinogene sau slăbiciunea pe care o are pentru bani, sex, jocuri de noroc constituie doar câteva dintre viciile la care suntem expuşi. Află cum este afectat iubitul tău de aceste slăbiciuni, tinând cont de zodia în care este născut!

Horoscop: Ce fel de soţ e în funcţie de zodia lui. Află cu ce te va surprinde!

Căsătoria este un contract care oferă siguranţă partenerilor de cuplu. Ea reprezintă uniunea voastră în faţa lui Dumnezeu şi în faţa legii. O astfel de ceremonie schimbă dinamica de cuplu.

Horoscop: Când suferă bărbaţii din dragoste, în funcţie de zodia lor

În ciuda aparenţelor, şi bărbaţii suferă din dragoste şi nu doar în cazuri extreme, când sunt ori părăsiţi, ori înşelaţi. Într-o relaţie de cuplu, bărbatul poate ajunge să sufere din diverse motive, care ţin de zodia lui.

Horoscop: Cât de predispus e să se îndrăgostească de alta la prima vedere

Este, oare, adevărat că inima unui bărbat aparţine unei singure femei? Odată ce i-ai câştigat dragostea, crezi că el ar mai avea ochi pentru altă femeie? Ar fi el în stare să îngroape sentimentele ce ţi le poartă şi să se îndrăgostească de alta?

Horoscop: Cele mai frecvente minciuni pe care ţi le spune, în funcţie de zodia lui

În orice relaţie, minciunile tind să se strecoare, fie că sunt unele inocente, spuse cu cele mai bune intenţii, fie că sunt unele perfide, care ascund adevăruri triste. Tipurile de minciuni spuse frecvent de bărbaţi într-o relaţie variază.

Horoscop: Cu ce trucuri îl împiedici să te înşele în funcţie de zodia lui

Ţi s-a întâmplat să-ţi pui întrebarea dacă este oare posibil ca, pe viitor, iubitul să te înşele? Înseamnă că relaţia cu el nu îţi oferă siguranţă maximă, iar tu simţi undeva, înăuntru, o teamă, pe care poate că încă nu ai conştientizat-o.

Horoscop: Cât de repede îţi dai seama că eşti înşelată în funcţie de zodia ta

Unele femei îşi suspectează iubitul de infidelitate la cel mai mic pas greşit, în timp ce altele trăiesc într-o fantezie şi nu-şi dau seama că sunt înşelate nici în al treisprezecelea ceas. Te întrebi din ce categorie faci tu parte?

Vin Fransola de la Miguel Torres

Producătorul spaniol de vin, Miguel Torres, ale cărui produse sunt distribuite în România exclusiv de Halewood International Premium Imports a primit premiul "Most Innovative Vineyard or Cellar Tour" pentru turismul viti -vinicol din partea revistei Drinks International, una dintre cele mai importante publicaţii din lume, dedicate vinului.

Poveste adevărată: "De ce iubesc femeile bărbaţii răi"

M-am gândit mult dacă să vă scriu această poveste a mea, mai ales că ţin la intimitate şi socot că nu e cazul să împânzesc internetul cu ceea ce a fost în familia mea.

Horoscop: De ce are nevoie într-o relaţie ca să nu plece la alta

Să fie vorba de sex, de iubire sau de mâncare caldă în fiecare seară? Oare de ce are nevoie un bărbat într-o relaţie ca să îşi dorească să fie numai cu iubita lui şi nimeni alta? Dacă vrei să-ţi ţii partenerul departe de tentaţii, iată ce trebuie să faci!

Horoscop: Află dacă te lasă baltă la greu în funcţie de zodia lui

Este oare iubitul tău prinţul pe cal alb care te va salva când te afli la ananghie? Studiază-i semnul zodiacal pentru a afla cât de mult poţi conta pe iubitul tău. Este el pregătit să treacă şi prin foc pentru tine sau i s-ar părea mai comod să se retragă când lucrurile se complică?

Horoscop: Gestul sexy cu care îţi salvezi relaţia în funcţie de zodia lui

Relaţia cu iubitul tău trece printr-un moment dificil? Dacă aţi devenit morocănoşi, fără un motiv evident, nu vă mai distraţi ca la început şi nu mai primeşti din partea lui atenţia cu care te-a obişnuit, ia tu iniţiativa!

Horoscop: Ce îşi doreşte iubitul tău de la relaţia voastră în primăvara asta

Eşti curioasă cum va decurge relaţia cu iubitul tău în primăvara aceasta? Astrele îi influenţează dorinţele şi deciziile pe care le va lua în plan amoros. Descoperă ce îşi doreşte partenerul tău de la relaţia voastră în următoarea perioadă, în funcţie de zodia lui!

8 tipuri de sărut de care orice bărbat are nevoie într-o relaţie

Te-ai întrebat vreodată de ce damele de companie nu-şi sărută clienţii? Motivul este uşor de intuit: un sărut poate fi mult mai intim decât o partidă de sex! Într-o relaţie, e important să-i oferi iubitului tău săruturi pline de fantezie.

Horoscop: Cum să-i corectezi defectele în funcţie de zodia lui

Odată cu trecerea timpului, începem să observăm că partenerul nostru de viaţă are şi unele defecte, peste care ne-am dori să putem trece, dar nu putem. În cazul în care nu vrei să renunţi la bărbatul pe care-l iubeşti, din cauza nepotrivirilor de caracter, astrele îţi vin în ajutor.

Horoscop: Cât de greu se maturizează un bărbat în funcţie de zodia lui

Trecerea de la stadiul de "băieţel" la cel de "bărbat adevărat" este rapidă în cazul unora şi lentă în cazul altora. Şi semnul zodiacal influenţează viteza cu care un bărbat se maturizează.